Īslīcē uzvar EVA Autonams florbolisti

2014-04-07 11:58

Foto: E.Dzenis

    Svētdien, 6. aprīlī florbolisti pulcējās Īslīces vidusskolas sporta zālē, kurā notika Bauskas novada sacensības florbolā „Īslīces kauss 2014.” Uz sacensībām pieteikušās bija 8 vienības, tomēr „Saulaine” un „Īslīce II” komandas neieradās un līdz ar to turnīrā startēja 6 vienības - Brunava, Code I, Code II „Vectēvs”, Gailīši, Īslīce un EVA Autonams.

Komandas tika sadalītas divās grupās, katrā pa trim, izspēlējot katra ar katru. Katras grupas labākās divas komandas spēlē pusfinālā, atlikušās divas izspēlē spēli par 5.-6. vietu.

No šīm komandām viss labāk nospēlēja un par čempioniem kļuva komanda „EVA Autonams” kuri finālā apspēlēja komandu Code II „Vectēvs” komandu.

Ceļš uz finālu „EVA Autonams” komandai nemaz ar tik viegls nebija. Pirmajā grupu spēlē zaudējums atstāja komandu bez punktiem. Tikai uzvara pēdējā grupu spēlē ļautu mehāniķiem iekļūt pusfinālā. Savu uzdevumu viņi paveica, un izšķirošajā cīņā uzvara ļāva apsteigt par punktu „Īslīce” komandu, kura palika aiz borta.  Turnīra turpinājumā „EVA” viegli tika galā ar „Code I” komandu uzvarot to pusfinālā ar 8:4 un finālā „EVA Autonams” vienība sagrāva otro Codes komandu, jeb „Vectēvs” ar rezultātu 8:2, kļūstot par „Īslīces kausa 2014.” uzvarētājiem!

Code II „Vectēvs” komanda finālā kapitulēja „EVA Autonams” vienībai ar 2:8 izcīnot 2.vietu turnīrā. Komanda pusfinālā pārspēja „Gailīši” vienību ar rezultātu 6:2

Cīņā par trešo vietu „Code I” uzvarēja „Gailīši” komandu ar rezultātu 5:4.

Spēlē par 5.-6. vietu „Īslīce” komanda pieveica „Brunava” vienību ar rezultātu 8:1.

 

Kā pastāstīja sacensību organizators Vitālijs Ganu, turnīrs bija aizraujošs, un spēles bija sīvas.

„Turnīrs, manuprāt, bija interesants un komandām patika. Žēl, ka neieradās divas komandas, tad būtu vairāk spēles. Bet kopumā esmu apmierināts, un uzskatu, ka turnīrs izdevās un garlaicīgi nebija.” tā Vitālijs.

 

1.VIETA - EVA AUTONAMS

Dinārs Vaitaitis, Emīls Dzenis, Sandis Belte, Oskars Vāvers, Marks Kuncēvičs, Raitis Zeņuks, Ingars Bērziņš.

2.VIETA- CODE II „VECTĒVS”

Artūrs Žilinskis, Reinis Paegle, Kristaps Paegle, Endijs Matulēns, Konstantīns Mališevs, Arvis Luksis, Ingus Undzēns.

3.VIETA- CODE I

Artis Štrovalds, Justs Baltmanis, Elvijs Artimovičs, Artūrs Breijers, Rolands Kovaļevskis, Kristaps Kalniņš, Kristaps Kaņeps, Vitālijs Ivanovs.

 

Labākais vārtsargs – Ingars Bērziņš, komanda „EVA Autonams”

Labākais spēlētājs – Oskars Vāvers, komanda „EVA Autonams”

 

Galvenais tiesnesis - Dinārs Vaitaitis.

Tiesneša asistenti – Ronalds Kovaļevskis, Ņikita Maksurovs.

 

Nākamais florbola turnīra paredzēts 19. aprīlī, SN Mēmele. Plašāka informācija sekos.  

 

Rakstu sagatavoja - A. Dulbe 

Īslīcē uzvar EVA Autonams florbolisti

FIFA Coins:FIFA 2014 zdeyihsg xkwrzeef hrniw ppwviqk

Marrycitj | 2014-04-10


Jauna diskusija