Ķekavā šodien florbola diena ar baušķenieku līdzdalību

2013-12-14 21:20

Šodien,14.decembrī, uz Ķekavu devās „Bauskas BJSS” florbolisti. Četrās vecuma grupās U12, U14, U16 un U18 aizvadīja spēles pret „Ķekavas Bulldogi” vienaudžiem.

Šo ‘’salidojumu’’ pirmie iesāka U18 florbolisti. Baušķenieki ne reizi nav vēl zaudējuši un arī šodien negrasījās ko mainīt. „Bauska” turpina nevainojami un sagrauj bulldogus ar rezultātu 2-11.

Jau pēc pirmās trešdaļas 0-3 par labu viesiem no Bauskas. Otrajā trešdaļā iemetam atkal trīs vārtus, tiesa, viens precīzs raidījums arī mājiniekiem. Pēc divām trešdaļām 1-6. Arī spēles pēdējā trešdaļā baušķenieki turpina uguņot ,sametot 5 bumbiņas- nokārto uzvaru. Reinis Kirilko kapitulē arī trešajā trešdaļā reizi, kopumā atvairot 22 no 24 pretinieka metieniem. Uzvara izcīnīta ar 2-11 un tiek nostiprinātas līderpozīcijas čempionātā.

FK „Bauska” rindās rezultativitātes punktus izcīnīja-

Romualds Paulovičs 4+0

Rolands Kovaļevskis 3+1

Dinārs Vaitaitis 2+2

Valdis Vāvers 1+1

Kristaps Kurpnieks 1+0

Ainārs Rumpāns, Aivis Barkovskis, Edijs Breijers 0+1

 

Nākamie cīņā devās U16 vienaudži. „Bauska” saņem pērienu ar rezultātu 8-1. Iespējams, pie vainas fakts, ka daži spēlētāji jau izlikās spēlē pret U18 un vienkārši nepietika spēka. Vienīgos vārtus otrā perioda sākumā guva Edijs Breijers pēc Romualda Pauloviča piespēles, tobrīd rezultāts 1-2 par labu ķekaviešiem.

 

Arī „Bauskas BJSS” U14 vienībai nākas piedzīvot pamatīgu zaudējumu pret „Ķekavas Bulldogi” vienību ar rezultātu 14-2. Jānis Reinis Lībietis gūst vārtus pirmajā trešdaļā, kad rezultāts jau 4-1 par labu „Ķekavai”. Otrajā periodā pie rezultāta 6-1. Ronaldam Bēmanim bija iespēja samazināt rezultātu, taču viņa izpildītais soda metiens bija neprecīzs. Otro reizi spēlē izceļas Jānis Reinis Lībietis, kurš iemet arī otro bumbiņu pretinieka vārtos., tobrīd rezultātam uz tablo vēstot 12-2. Kā jau minējām, visā spēlē zaudējums ar 14-2.

 

Kā pēdējie no baušķeniekiem laukumā šovakar devās U12 komanda. Pirmajā trešdaļā mājinieki izvirzās vadībā ,tomēr baušķenieki ātri panāk labvēlīgo 1-3. Pēc perioda 2-3 par labu viesiem no Bauskas. Otrā trešdaļa noslēdzas ar rezultātu 3-5 par labu „Bauska” komandai. Aizraujoša padevās spēles pēdējā trešdaļa. Vispirms „Ķekava” panāk 5-5.
Mirkli vēlāk jau 7-7, tad 8-8 un ,visbeidzot, mazākumā baušķenieki panāk 8-9. Tomēr mājinieki atspēlējas ,un spēles pamatlaiks noslēdzas ar rezultātu 9-9.

Pēcspēles metienos veiksmīgāki izrādās mājinieki un visā spēlē rezultāts 10-9 par labu „Ķekavas Bulldogs” komandai.

„Bauskas BJSS” rindās rezultativitātes punktus izcīnīja-

Valts Smilga, Arkādijs Kuzmičs 3+2

Nils Zīriņš 2+0

Kristaps Laugalis 0+2

Roberts Romanovs 1+0

Tomass Ādams Jensens, Rinalds Smilga 0+1

 

Tā ,lūk, šodien gāja mūsu „Bauskas BJSS” florbolistiem. Lai veicas turpmāk!

 

Rakstu sagatavoja-A.Dulbe

Ķekavā šodien florbola diena ar baušķenieku līdzdalību

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija