Jakubonis samet 28 punktus, Bauska turpina uzvarēt

2015-10-23 15:45
 
Joprojām lieliski sezonas sākumā turpina spēlēt «Bauskas BJSS» basketbolisti, kuri savu skatītāju priekšā, 20.oktobrī uzvarēja SK «Rūjiena» komandu ar rezultātu 89:78. 
 
«Bauska» ir vienīgā komanda Latvijas basketbola 3.līgas čempionāta B grupā, kura vēl nav piedzīvojusi zaudējumu. Izcīnītie četri panākumi tik pat mačos dod stabilu vietu tabulas augšgalā. Tā pat kā «Bauska», ne reizi zaudējumu nav izjutušas divas A grupas komandas – «VIA/Valmiera Glass-2» un Iecavas novada komanda BK «Dartija».
 
Baušķenieki spēli iesāka ar 6:2 izrāvienu, bet ceturtdaļas vidū neizšķirts – 10:10. Ceturtdaļas pēdējo piecu minūšu laikā veiksmīgāk grozam uzbruka viesi, taču mājinieki neiemeta četrus trīs punktu metienus pēc kārtas un viesi izrāvās vadībā ar 14:21 un pēc pirmajām desmit minūtēm rezultāts – 16:21 viesiem par labu.
 
Līdz ar otro ceturtdaļu baušķenieki uzsāka atspēlēšanos un pacietīgi pārņēma spēli savās rokās. Lielisku spēli ceturtdaļas sākumā mājinieku rindās nodemonstrēja Kaspars Jakubonis, kurš guva komandas pirmos desmit punktus, kuri deva vadību ar 26:25. Spēles turpinājumā komandas uzbruka bieži, bet neprecīzi. Pēdējo divu minūšu laikā basketbolisti spēlēja rezultatīvi un pēc puslaika mājiniekiem tikai – 1, jeb 43:44.
 
Trešajā ceturtdaļā baušķenieki turpināja iesākto. Vispirms rezultatīvs ar diviem punktiem bija Toms Vilks un Arnis Simsons, «trīnīti» iemeta Kaspars Jakubonis, bet vienu soda metienu realizēja Ivars Zemītis, bet tad jau atkal precīzs Toms Vilks ar vienu divu punktu metienu. Šo vīru gūtie punkti «Bauskai» ļāva izrauties vadībā ar 53:46, bet pirms izšķirošajām 10 minūtēm rezultāts 59:52 baušķenieku labā.
 
Ļoti rezultatīvu basketbolu komandas demonstrēja pēdējo desmit minūšu laikā, kurās ar 30:26 pārāki bija baušķenieki. Viņi no pirmajiem ceturtdaļas pieciem uzbrukumiem rezultatīvi noslēdza četrus, kas deva +11 punktu vadību. Izšķirošo izrāvienu mājinieki veica pēdējās ceturtdaļas vidū, kad pie +9 divus «trīnīšu» iemeta Kaspars Jakubonis, bet piecus punktus guva Niks Gaigalietis un rezultāts jau kļuva 80:64 mājinieku labā. Atlikušajā laikā viesi sameta mazliet vairāk, taču ar to bija par maz un «Bauska» svinēja kārtējo panākumu LBL3 čempionātā.
 
«Bauskas BJSS» basketbolistu statistika spēlē pret komandu SK «Rūjiena» – Kaspars Jakubonis – 28 p., 8 a.b., Niks Gaigalietis – 18 p., 4 a.b., 4 r.p., Ivars Zemītis – 16 p., 9 a.b., Toms Vilks – 10 p., 5 a.b., 8 r.p., Arnis Simsons – 8 p., 7 a.b., Anrijs Janševskis – 3 p., Māris Skrējāns – 2p., 6 a.b., 2 r.p., Niks Konstantīns Dibets – 2 p., 2 a.b., Miks Cepure – 2 p.
 
Nākamā spēle «Bauskas BJSS» basketbolistiem viesos, 27.oktobrī pret komandu «Saulkrasti».
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

Jakubonis samet 28 punktus, Bauska turpina uzvarēt

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija