7x7 futbolā otro gadu pēc kārtas uzvar Rainis, atvairīta pendele Policijai nodrošina bronzu

2018-09-02 11:26

Sestdien, 1.septembrī noslēdzās 2018.gada Bauskas novada 7x7 futbola čempionāts. Turnīrā spēlēja sešas komandas – Policija, Rainis, Ceraukste, Uzvara, Brunava un viesi no Jelgavas novada Sesava. Vienības izspēlēja divu apļu turnīru pēc kura arī sadalītas vietas.

Šogad sestajā vietā Brunava, bet piektie Ceraukste. Šogad šajā turnīrā šīm komandām pastarīšu loma.

Visu turnīra gaitu iezīmējās to divu komandu pāri, kuras sacentīsies par pirmo-otro vietu un trešo-ceturto. Par bronzu sacentās Policija un Uzvara. Pirmajā komandu tikšanās reizē fiksēts 1:1 neizšķirts. Izšķirošajā spēlē, abu komandu otrajā tikšanās reize, Policija izvirzījās vadībā ar 2:1, bet spēles izskaņā Uzvara nopelnīja iespēju izpildīt septiņu metru soda sitienu jeb pendeli. Uzvariešiem rezultatīvs sitiens nodrošinātu trešo vietu, bet bumbu atsita komandas Policija vārtsargs Dāvis Beimo,  nosargājot ne tikai vārtus, bet arī savai komandai trešo vietu.
Policija

Turnīra pēdējo spēli varēja droši dēvēt par finālu, jo duelī starp Raini un Sesavu uzvarētājs nodrošinātu zeltu. Turnīra gaitā Rainis nezaudēja ne spēli, divas reizes cīnījās neizšķirti, tai skaitā 3:3 pret Sesavu. Arī finālā viņi turpināja demonstrēt pārliecinošu sniegumu, uzvarot sesaviešus ar 5:1.
Sesava
Rainis
Policija, Rainis, Sesava

Turnīra rezultatīvākais spēlētājs: Kristers Panteļejevs (Rainis)

Turnīra labākais aizsargs: Jānis Grigorjevs (Sesava)

Turnīra labākais vārtsargs: Dāvis Beimo (Policija)

Turnīra vērtīgākais spēlētājs: Raivis Miļūns (Rainis)
 
Turnīra tabula
Turnīra kalendārs

7x7 futbolā otro gadu pēc kārtas uzvar Rainis, atvairīta pendele Policijai nodrošina bronzu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija