8 sekundes liedz uzvarēt

2013-07-05 21:24

Ceturtdien, 4. Jūlijā savu otro spēli „Vasaras florbola līgā” aizvadīja komanda no Bauskas „Labi Būs!”. Kā jau iepriekš minējām, spēle solījās būt īpaši spraiga, kā arī bija.

Ļoti garā pēc spēles soda metienu sērijā, meistarīgāki šā spēles elementa izpildītāji izrādījās „Jager Team”, kuri uzvarēja baušķeniekus ar 4-5.

„Labi Būs!” komanda izpildīja 11 pēcspēles metienus. Pretī vārtu sargam stājās Ģirts Laugalis, Andis Levītis un Gatis Feldmanis.

Spēles sākumā baušķenieki nonāca iedzinējos, bet periodam ritot precīzi meta Gatis Feldmanis un Edgars Cimermanis, pārņemot vadību 2-1.

Otrā periodā sākumā „Jager Team” izlīdzina rezultātu, taču ilgi nevilcinoties Ģirts Laugalis met precīzi, izvirzot vadībā komandu no Bauskas. Tieši Ģirts 5 minūtes pirms spēles beigām dubulto pārsvaru pēc Levīša piespēles rezultātam kļūstot 4-2

Vienus vārtos atgūstot 3 minūtes pirms beigām, „Jager Team” samazina rezultātu starpību līdz minimuma.

Pietrūka vien 8 sekundes, lai izcīnītu trīs punktus. Nenospēlējot maksimāli līdz spēles beigām, tiek ielaisti vārti, pēc kuriem sekoja jau minētā pēc spēles soda metienu sērija, kurā tiek piedzīvots zaudējums.

Komanda uzslavē Elvja Holsta darbību vārtos, kurš spēles laikā un pēc spēles metienos rādīja lielisku sniegumu.

Pēc aizvadītajām divām spēlēm, ar izcīnītajiem četriem punktiem, baušķenieki atrodas 4vietā, 8 komandu konkurencē.

 

Šajā spēlē rezultatīvākie komandā-

Andis Levītis 0+3

Ģirts Laugalis 2+0

Edgars Cimermanis, Gatis Feldmanis 1+0

Agris Grandovskis 0+1

 

Nākamā spēle komandai „Labi Būs!” 09.07.2013, Otrdien, pret komandu „Impar Limbaži”

 

Rakstu sagatavoja- A. Dulbe