Abas Bauskas novada florbola komandas zaudē, veterāni uzvar

2017-11-27 11:05

Pagalam neveiksmīga pagājusī nedēļas nogale florbola laukumos izvērtās virslīgas vienībai «Bauska» un 2.līgas komandai SC «Mēmele»/Code», bet uzvaras Veterānu 45+ grupā turpina krāt Bauskas vecmeistari.
SC «Mēmele»/Bauska» spēlētāji Jānis Kārkliņš un Agris Grandovskis
Foto: floorball.lv

FK «Bauska» Elvi florbola līgā piektdien, 24.novembrī ar 10:9 piekāpās laukuma saimniekiem SK «Pārgauja.»
Spēle ritēja punkts punktā un piecas minūtes pirms mača beigām rezultāts bija 8:8, bet trīs minūtes līdz beigām 9:9. Baušķenieki izšķirošos vārtus zaudēja minūti pirms spēles izskaņas.

Bauskas komandā ar 3+1 izcēlās Ģirts Laugalis, 2+1 Pēterim Zeltiņam, bet 1+2 Toma Niedres kontā. Toms Rozentāls guva divus vārtus, bet tikpat rezultatīvas piespēles atdeva Māris Akmentiņš. Pa vārtiem Romualdam Paulovičam, bet rezultatīva piespēle Edgaram Lujānam un Tomasam Valtam Jirgensonam.

Bauskas virslīgas klubs piedzīvoja piekto neveiksmi pēc kārtas un ar 10 spēlēs iegūtiem 12 punktiem baušķenieki ir desmitajā vietā. Nākamā spēle «Bauska» vienībai sestdien, 2.decembrī savās mājās pret valsts čempioniem «Betsafe/Ulbroka.»

2.līgas kluba SC «Mēmele»/Code» spēlētāji svētdien, 26. novembrī viesojās Tērvetē, kur nūjas krustoja ar grupas līderi FK «Tērvete.» Viesi no Bauskas novada izgāza pirmo trešdaļu, kuru zaudēja ar 8:0. Pretinieki meta precīzi 8 no 16 reizēm periodā, kamēr baušķenieki vārtus gūt nespēja. Viesu vienībā pirmajā trešdaļā vārtos pabija visi trīs komandas vārtsargi. Otrā un trešā trešdaļa jau ritēja vienlīdzīgāk, bet sasmelto ūdeni izliet neizdevās – viesiem zaudējums ar 10:5.

Ingus Panteļejevs un Armīns Timinskis Bauskas novada komandas labā katrs guva pa diviem vārtiem, bet Aivis Barkovskis atzīmējās ar 1+1, savukārt Pēterim Mazikam viena rezultatīva piespēle.

SC «Mēmele»/Code» ar desmit spēlēs izcīnītiem 18 punktiem ieņem drošu 3.vietu grupā. Nākamā spēle Bauskas novada komandai 9.decembrī savās mājās pret FK «Vārme» vienību.

Sekmīgi Latvijas Veterānu čempionātā 45+ vecuma grupā turpina spēlēt SC «Mēmele»/Bauska» komanda. Sestdien, 25.novembrī Irlavā baušķenieki uzvarēja visas trīs spēles. Ar 4:1 gūts panākums pret «Rubeni», ar 10:1 sakauta «Cielaviņu armija», bet ar 4:1 pārspēta «Ķekava/Taizels» vienība.

Kā ierasts Bauskas komandā rezultatīvi spēlē tās kapteinis Agris Grandovskis un Konstantīns Balzaris. Punktus guva arī Jānis Kārkliņš, Gints Vecelis, Aivars Melderis un Andris Erenbots, bet trijās spēlēs «sausā» palika tikai Normunds Maskalis, savukārt vārtos šoreiz Uģis Niedre.

SC «Mēmele»/Bauska» ar sešās spēlēs izcīnītajiem 14 punktiem ir līdervienība sešu komandu konkurencē.

 

Abas Bauskas novada florbola komandas zaudē, veterāni uzvar

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija