AR BAUSKAS POSMU ŠO SESTDIEN ATKLĀS MĪTAVA OPEN PIEKTO JUBILEJAS SEZONU

2013-07-05 21:35

AR BAUSKAS POSMU ŠO SESTDIEN ATKLĀS MĪTAVA OPEN PIEKTO JUBILEJAS SEZONU

Šo sestdien, 6.jūlijā plkst. 10:00 ar Austrumzemgales posmu Bauskā, Bauskas novada  stadionā Pilskalna ielā 26, tiks atklāta amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2013 piektā jubilejas sezona.
Sportisko garu čempionāta atklāšanas vietā uzturēs un spēlētājus uzmundrinās čempionāta oficiālās karsējmeitenes,  komentētāja lomā iejutīsies Lauris Lizbovskis, bet pasākuma mazākajiem dalībniekiem norises vietās būs iespēja izklaidēties atrakciju teltī, kur par viņu izpriecām rūpēsies Mītavas Alnis.

Posma dienā tiešraidē sazināsimies ar Radio SWH, lai visiem klausītājiem sniegtu informāciju par notikumiem un aktualitātēm stadionā. Posmu video un foto atskatus būs iespējams redzēt www.sportacentrs.com, kā arī www.MītavaOpen.lv. Savukārt, laikrakstā „Latvijas Avīze” katru nedēļu tiks publicēti foto un posma rezultāti.

Jau šīs nedēļas sākumā uz Bauskas posmu bija pieteicies  maksimālais dalībnieku skaits, kas pieļaujams vienā posmā - 32 komandas, tāpēc daži gribētāji nokļuva gaidīšanas sarakstā. Čempionāta organizatori iesaka komandām uz nākamajiem posmiem pieteikties savlaicīgi.

 


Atgādinām, ka katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji iekļūst čempionāta finālā, lai cīnītos par balvu fondu 3000 LVL apmērā. Kā iepriekš ziņots, fināls norisināsies 17. augustā Jelgavā,  Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā.