Arī II ielu basketbola posmā labākie «Bauskas Lauvas»

2016-06-04 17:42

II posms notika Bauskas novada domes stāvlaukumā 4.jūnijā, piedaloties 16 komandām. 
«Prieks, ka šoreiz mūs lutināja siltais laiks. Pirmajā posmā lija lietus, bet šoreiz laikapstākļi bija krietni piemērotāki ielu basketbolam. Žēl, bet sacensībās mums pievienoties nevarēja Iecavas basketbolisti, bet pieaugušo konkurencē cīņā par kopvērtējuma zeltu iesaistījās baušķenieku pārstāvēta komanda «Kvēle»», par turnīru stāsta organizatore L. Rimševica.

2004.gadā dzimušie un jaunāki zēnu grupā uzvarēja pagājušā posma bronzas medaļas ieguvēji «Bauskas Variors» ar Nilu Slakteri, Ralfu Bēku un Aleksi Simsonu sastāvā, otrie «Tucinieki», trešie – «Bauskas Lauvas».

2004.gadā dzimušie un jaunāku zēnu grupas pirmais trijnieks

II posma čempioni «Bauskas Variors» ar Nilu Slakteri, Ralfu Bēku un Aleksi Simsonu sastāvā


2002. – 2003.gadā dzimušo zēnu grupā atkārtots panākums «LAK» vienībai, kuru pārstāv – Lauris Artimovičs, Arnolds Fridrihsons un Kārlis Kreitiņš.

1999. – 2001.gadā dzimušo grupā startēja trīs komandas, uzvaras lauros plūcot vienībai «Nezinu» ar Reini Jubeli, Mārci Upinieku, Tomu Červinski un Kristeru Kukuru ierindā.

Lielo vīru ieskaitē notika aizraujošas cīņas, un jau atkal uzvaras laurus plūca «Bauskas Zelta Lauvas» – Arnis Simsons, Elmārs Arcimovičs un Miks Karlovs. Komandā vēl spēlē Juris Ojāru. 
II posma uzvarētāji pieaugušo grupā- «Bauskas Zelta Lauvas»
 
Komanda abos posmos vēl ne reizi nav izjutusi neveiksmes rūgto garšu. Ar vienādu punktu skaitu – 8 finišēja uzreiz trīs komandas, bet ņemot vērā +/- rādītājus, otrie –«Jergerberdins», bet trešie jaunienācēji – «Kvēle», savukārt ceturtie «Ceraukste».  Pirmā posma II vietas ieguvēji «Īslīce» šoreiz tikai piektie.
Otrās vietas ieguvēji pieaugušo grupā - «Jergerberdins»
 

Arī II ielu basketbola posmā labākie «Bauskas Lauvas»

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija