Basketbolisti noslēdz regulāro čempionātu

2015-01-18 22:06

Latvijas basketbola līgas trešās divīzijas B grupas pēdējo spēli regulārajā čempionātā, sestdien nospēlēja «Bauskas BJSS» komandas basketbolisti. Bez vairākiem vienības līderiem viesos piedzīvots zaudējums ar rezultātu 91:69 pret komandas SK «Bruņinieks» basketbolistiem.

Nedz vienai, nedz otrai komandai šī spēle neko neizšķīra. Baušķenieki jau bija nodrošinājuši vietu play-off spēlēs, bet bruņiniekiem cerības bija jau zudušas. Vienības «Bauska» sastāvā spēlē nepiedalījās vairāki komandas līderi, Ivars Zemītis, Mikus Karlovs, Sandis Balodis un Jānis Lietavietis. Iespēju spēlēt komandas treneri deva jaunajiem censoņiem.

Varens spēles sākums padevās viesiem no Bauskas, izvirzoties vadībā ar rezultātu 11:23.

Mājinieki atguvās un guva 16 punktus pēc kārtas, noslēdzot pirmo ceturtdaļu atrodoties jau vadībā ar 27:23.

Otrās ceturtdaļas vidū rezultāts vēl bija 38:38, bet tad daugavpilieši līdz ceturtdaļas beigām veica otro iespaidīgo izrāvienu spēlē ar 12 punktiem, nokļūstot priekšā baušķeniekiem ar rezultātu 50:38.

Mača trešajā un ceturtajā ceturtdaļā SK «Bruņinieks» pacietīgi palielināja savu pārsvaru, uzvarot pēdējās divas spēles daļas ar 18:13 un 23:18, bet visā mačā svinēta uzvara ar 91:69.

«Bauskas BJSS» komandas labā 24 punktus (p) guva Renārs Rupkus, viņam arī piecas atlecošās bumbas (a.b.) zem groziem.

Roberts Cers 12p., 3 a.b., Arnis Simsons 8 p., 8 a.b., Niks Konstantīns Dibets 8p., 3 a.b., Toms Vilks 8 p., 2 a.b., Juris Ojāru 6 p. , 3 a.b., Mārtiņš Ābele 3 p., 1 a.b.

 

Juris Ojāru, komandas «Bauskas BJSS» spēlējošais treneris par spēli.

Spēle neko neizšķīra, spēlējāt bez līderiem. Kā vērtē jauno basketbolisti sniegumu?

„Lai arī piedzīvots zaudējums, esmu ļoti apmierināts. Katram tika dota iespēja sevi pierādīt, viņi nospēlēja ļoti labi. Pietrūka vēl kāds garais zem groza, tad būtu pavisam labi. Arnis Simsons bija galvenais zem groziem, patērēja daudz spēka un tieši spēks pietrūka, lai veiksmīgi noslēgtu uzbrukumu. Bet visādi citādi bija labi.”

 

„Prieks par Robertu Ceru, (28 min.) Mārtiņu Ābeli (21 min.) un Niku Konstantīnu Dibetu (8 min.) Niks labi iegāja spēlē, pēdējā ceturtdaļā guva 8 no komandas 18 punktiem. Visi viņi, kā jau teicu, nospēlēja ļoti labi. Vienīgi Mikum Cepurem (14 min.) šī spēle nevedās, kaut kas pietrūka. Viņš bija nepārliecināts par sevi, bailīgs. Parasti viņš tāds nav. Puiši ir fiziski spēcīgi, līdzvērtīgi pretiniekiem.”

 

"Gatavosimies play-off. Ierindā atgriezīsies vadoši spēlētāji, cīnīsimies."

 

Paredzams, ka play-off turnīrs sāksies laika posmā no 2.-8. februārī.

 

Basketbolisti noslēdz regulāro čempionātu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija