Basketbolisti otrajā posmā joprojām spēlē bez uzvarām

2015-02-20 22:56

Trešo zaudējumu tikpat spēlēs piektdien, 20. februārī Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas čempionāta otrajā posmā piedzīvoja «Bauskas BJSS» basketbolisti, kuri viesos piekāpās BK «Salacgrīva» vienībai ar rezultātu 85:62.

Salacgrīvas komanda regulārajā čempionātā A grupā ierindojās trešajā vietā, izcīnot 12 uzvaras 16 spēlēs, kamēr Bauskas komandai B grupā ceturtā vieta ar 8 panākumiem 14 spēlēs.

Uz spēli Salacgrīvā baušķenieki ieradās tikai septiņu spēlētāju sastāvā. Palīdzēt nevarēja arī komandas līderis Ivars Zemītis, kā rezultātā pilnu spēles laiku nospēlēja trīs «Bauskas BJSS» spēlētāji — Toms Vilks, Mikus Karlovs un Renārs Rupkus.

Jau spēles sākumā mājinieki ļoti nopietni pieteicās uz uzvaru mačā, izvirzoties vadībā ar 16:3, bet vēlāk ar 29:12.

Otrās ceturtdaļas laikā abas komandas spēlēja mazrezultatīvi un kopumā guva tikai 21 punktu, jeb 8:13 baušķeniekiem par labu. Pēc puslaika 37:29 BK «Salacgrīva» komandas labā.

Spēles trešā ceturtdaļa bija rezultatīva un tajā uzvarēja Bauskas basketbolisti ar 23:26, atjaunojot intrigu par mača uzvarētāji. Lai arī viesiem ceturtdaļas vidū bija 14 punktu pārsvars, viesi no Bauskas prata starpību sadeldēt līdz pieciem punktiem, 60:55.

Šķiet, ka BK «Salacgrīva» ceturtajā ceturtdaļā turpināja to, ko iesāka pirmajā, gūstot 25 punktus. Viesi no Bauskas nespēja līdzvērtīgi atbildēt un desmit minūšu laikā guva tikai septiņus punktus, bet visā spēlē baušķeniekiem zaudējums ar 85:62.

Rezultatīvākais «Bauskas BJSS» komandā šajā mačā bija Mikus Karlovs, kurš guva 23 punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groziem.

Vēl Bauskas komandas labā punktu guva — Renārs Rupkus, 15 punkti un 5 atlecošās bumbas zem groziem, Toms Vilks 13 punkti, 7 bumbas zem groziem, Arnis Simsons 11 punkti un 13 bumbas zem groziem.

Bauskas komandā spēlēja arī Juris Ojāru, kuram 15 minūtēs neizdevās realizēt nevienu no pieciem trīs punktu metieniem, kā arī Jānis Lietavietis, kurš grozam 20 minūšu laikā uzbruka tikai vienreiz, bet neprecīzi. Robertam Ceram desmit minūtes, kurās viņam punktus gūt neizdevās.

«Bauskas BJSS» komandai otrā posma pārspēlēs pie panākuma vēl nav izdevies tikt, un patlaban vienībai devītā vieta desmit komandu konkurencē.

Nākamā spēle baušķeniekiem mājās, 26. februārī pret vienību «Carnikava.»

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Basketbolisti otrajā posmā joprojām spēlē bez uzvarām

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija