Basketbolisti nodrošina dalību LBL2 izslēgšanas spēlēs

2018-03-02 13:33
Nesaktoties uz diviem zaudējumiem pēc kārtas Latvijas basketbola savienības 2.divīzijas (LBL2) komanda SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» iekļuvusi turnīra izslēgšanas spēlēs.
 
Bauskas basketbola klubs februāra beigās savās mājās ar 68:87 zaudēja OC «Limbaži», bet 3.martā baušķeniekiem nācās atzīt «Valkas SI/Smiltene» pārspēku ar 85:96.

Pret Valkas un Smiltenes apvienotās basketbola komandas spēlētājiem, baušķenieki izgāza pēdējo ceturtdaļu. Mājinieki bija iekrājuši pat 16 punktu pārsvaru, bet tad baušķenieki to sāka izsēt jau trešajā ceturtdaļā, bet spēles pēdējās desmit minūtes mūsējie zaudēja ar 12:30.

SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» komandas labā 29 punktus guva Ivars Zemītis, kuram arī 19 atlecošās bumbas, no kurām 16 aizsardzībā. Pie ilgi gaidītās rezultativitātes atgriezies Kaspars Jakubonis, kuram 23 punkti, bet 11 iespēja Elmārs Arcimovičs. Niks Gaigalietis sameta astoņus, Miks Cepure septiņus, bet piecus iespēja Artūrs Vītols, savukārt divi punkti Mārtiņa Ābeles kontā.

Tiesa, šo pēdējo divu spēļu iznākumi ir nenozīmīgi, jo Bauskas komanda jau nodrošinājusi trešo vietu grupā, kas garantē dalību astotdaļfinālā. Pēdējā 2.posma spēle Bauskas klubam 7.martā viesos pret «BJBS Rīga/Rīdzene».


SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» komandas treneris Juris Ojāru: 

 
 - Pēdējā cīņā tika atpūtināti vairāki komandas līderi.Atpūtās Kristaps, Arnis, Toms un Māris. Dažiem ir mikrotraumas, kuras jāizārstē līdz pirmajai «play-off» spēlei.
 
- Visticamāk, pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā sacentīsimies ar «Ķekava» vienību. Šis nav sliktākais variants. Pret Gulbeni nevēlamies spēlēt garā izbraukuma dēļ. Ķekava ir daudz tuvāk, būs vieglāk noskaņoties spēlei, pluss, komanda ir labi zināma, jo jau 2.posma sacensībās pret viņiem spēlējām. Labākajā sastāvā esam spējīgi cīnīties par uzvaru.
 
 Pirmā «play-off» spēļu kārtas spēle notiks 24.martā Bauskā. Astotdaļfinālā komandas noskaidros uzvarētāju divu spēļu summā.
 

Basketbolisti nodrošina dalību LBL2 izslēgšanas spēlēs

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija