Basketbolistiem trešais zaudējums pēc kārtas

2014-12-21 14:02

Latvijas basketbola trešās divīzijas čempionātā bez uzvarām decembra mēnesī trupina cīnīties baušķenieku komanda. Piektdien, 19.decembrī viesos, pret basketbola klubu (BK) «Sigulda» piedzīvots zaudējums ar rezultātu 91:75.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgi, kad mājiniekiem izdevās iekrāt minimālu pārsvaru ar pieciem punktiem (27:22). Rezultatīva spēle turpinājās arī otrajā ceturtdaļā, kurā ar rezultātu 25:27 pārāki izrādījās baušķenieki. Pēc puslaika 52:49 siguldiešiem par labu.

Diemžēl, bet, kā jau ierasts, baušķeniekus pieviļ trešā ceturtdaļa, šoreiz tā tiek zaudēta ar rezultātu 20:11. Pieļautās kļūdas uzbrukumā un neveiksmīgi izpildīti metieni, baušķeniekiem liedza gūt vairāk punktus. Līdzīgs scenārijs arī spēles pēdējā ceturtdaļā, kura zaudēta ar 19:15, bet visā spēlē «Bauskas BJSS» vienībai nākas atzīt mājinieku pārākumu ar rezultātu 91:75.

 

Juris Ojāru, «Bauskas BJSS» basketbola komandas spēlējošais treneris par spēli.

„Nevarējām iemest, Renāram arī nekrita. Pašā spēles sākumā tiesneši svilpa visu, ko varēja nosvilpt, lai gan spēles otrajā puslaikā identiskās situācijās svilpe klusēja.”

 

„Pēc šiem fiksētājiem, itkā pārkāpumiem, ātri trīs piezīmes dabūja Renārs un Mikus. Viņus nomainot, laukumā sūtījām citus, īsākus spēlētājs, kas sagādāja problēmas cīņā par bumbām zem groziem.”

 

„Grūti bija pierast pie mazā laukuma. Siguldieši vienmēr ir bijuši spēcīgi savās mājās, neērts pretinieks ikvienai komandai.”

 

„Patlaban esam bedrē. Bet labāk tagad, nekā kā pērn, kad iesākām play-off ļoti labi un tad sekoja kritums. Pēc krituma seko kāpums un ceram, ka tas notiks tieši izslēgšanas spēlēs.”

 

«Bauskas BJSS» komandā šajā spēlē rezultatīvākais Arnis Simsons ar 19 gūtajiem punktiem un astoņām atlecošajām bumbām zem groziem.

Tomam Vilkam un Mikum Karlovam katram pa 15 punktiem, Renārs Rupkus guva 12 punktus, Sandis Balodis septiņu, Mārtiņš Rūgums četrus, bet Juris Ojāru trīs punktus. 

«Bauskas BJSS» komandai patlaban 12 aizvadītajās spēlēs izcīnītas 7 uzvaras un piedzīvoti pieci zaudējumi. Atlikušas divas spēles un arī divu zaudējuma gadījumā vieta play-off tiks nodrošināta.

 

Nākamā spēle baušķeniekiem sporta namā «Mēmele» 8.janvārī, plkst.20:00 pret B grupas līderiem sporta klubs «Rūjiena» vienību.

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Basketbolistiem trešais zaudējums pēc kārtas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija