Baušķenieki LBL3 sāk ar uzvaru

2013-10-12 20:10

Sākoties rudenim, sākusies arī basketbola sezona visā Latvijā. Pirmās spēles jau aizvadītas visās LBL līgās, no kurām vienā, startē arī komanda no Bauskas. Sastāvā ir ‘’tīra” manta, jeb visi komandā spēlējošie ir baušķenieki.

Latvijas basketbola līgā, pēc ranga trešajā spēcīgākajā (LBL3) savu dalību ir pieteikusi komanda no Bauskas, kurā galvenā trenera funkcijas pilda Līga Rimševica, kopā ar treneriem Māri Šekavu un spēlējošo treneri Juris Ojāru.

Kā atklāja Juris Ojāru, tad komanda „Bauskas BJSS”  tika izveidota, lai būtu iespēja spēlēt basketbolistiem, kuri nāk no Bauskas. Basketbolisti, kuri ir beiguši, vai vēl ir esošie Bauskas Jaunatnes sporta skolas skolēni.

Juris, kā arī visa komanda, saka lielu paldies sporta skolas direktorei Birutai Grantiņai par lielisko attieksmi, pretimnākšanu un atbalstu, lai šī iecere, startēt šajā līgā, tiktu īstenota.  

Komanda turnīru ir uzsākusi ļoti labi. Pirmajā spēlē tika izcīnīta uzvara pār komandu „Rugāji”, ar rezultātu 64-76. Komandas līdera statusu ir apliecinājis Ivars Zemītis, kurš ar lielisku atgriešanos basketbolā, sekmēja komandas uzvaru gūstot 33 punktus un izcīnot 12 atlecošās bumbas.

„Bauskas BJSS” komandas sastāvs- Niks Konstantīns Dibets, Valts Dreimanis, Matīs Gulbis, Anrijs Janševskis, Dāvis Kravalis, Reinis Krūmiņš, Artis Lagužnieks, Rinalds Ņikaņins, Jānis Lietavietis, Juris Ojāru, Mārtiņš Rūgums, Renārs Rupkus, Elvis Simanovičs, Arnis Simsons, Oskars Skuja, Toms Vilks, Mārcis Žabovs, Ivars Zemītis.

 

Nākamā spēle Bauskas vīriem paredzēta šo Piektdien, 18.Oktobrī, plkst. 20:00 pret „RTU’’ basketbolistiem.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe