Bauska atspēlē trīs vārtu deficītu un uzvar bullīšos

2013-12-21 22:43

Šovakar, 21.decembrī ,kārtējo Latvijas florbola virslīgas čempionāta spēli aizvadīja FK ”Bauska” florbolisti, kuri uzņēma viesus no Valmieras. Baušķenieki ,atspēlējot triju vārtu deficītu ,spēles pamatlaiku noslēdza neizšķirti 4-4, bet pēcspēles metienos uzvarēja un svinēja uzvaru ar 5-4.

Spēles sākumā pirmie vārtus gūst baušķenieki. Komandas snaiperis Pēteris Zeltiņš izvirza vadībā baušķeniekus. Pirmajā trešdaļā tā arī bija pēdējā reize, kad pūlis gavilēja. Viesi gūst divus vārtus un pēc trešdaļas 1-2 par labu „Valmiera” komandai.

Spēles otrajā trešdaļā baušķenieki nespēj gūt vārtus. Valmiera to izmanto un panāk jau 1-4 pēc otrās trešdaļas. Baušķeniekiem pagalam nevedās ar metieniem. Pēc spēlētām 40 minūtēm vien’ 12 metieni pa vārtiem, kamēr „Valmiera” meta 26 reizes pa vārtiem.

Ievārītās ziepes par laimi izdevās izstrēbt. Lai ari pretinieki meta uz pusi vairāk, vārtus gūt neizdevās, pateicoties lieliskajam „Bauskas” vārtsarga Reiņa Kirilko sniegumam. Turpretī „Bauska” darbojās, varētu teikt ,ar lielisku precizitāti. No izmestajiem 7 metieniem, trīs reizes bumbiņa atrada ceļu vārtos un spēles pamatlaiks noslēdzas  ar 4-4.

Pagarinājumā komandām vārtus gūt neizdodas un seko pēcspēles metieni, kuros precīzāki ir baušķenieki. Uzvaras nesošais bullītis Zeltiņa kontā.

Visus piecus pretinieka izgājienus neitralizēja Reinis Kirliko, kuram šovakar lielisks sniegums, un smagā darbā nopelnītais labākā spēlētāja gods kabatā.

Ingus Panteļejevs FK „Bauska” galvenais treneris par spēli.

„Pirmie divi periodi, kā redzam pēc rezultāta, bija slikti. Spēle nebija nekāda. Godīgi sakot, pretinieki mūs pārspēja visos spēles komponentos, arī fiziskajā sagatavotībā.”

Lieliska atspēlēšanās. Ģērbtuvēs, šķiet, īstos vārdus atradāt, ko spēlētājiem sacīt.

„Teicu, ka spēlējam ļoti slikti. Un pretinieks mūs pārspēj itin visā. Tomēr, varam visu labot. Visu ,ko prasīju no spēlētājiem ,bija pašatdeve, smags darbs, cīņa par katru epizodi. Tikai pašaizliedzīga spēle varēja mūs glābt no zaudējuma, kas arī izdevās.”

„Pirmo reizi mēs pratām no nelabvēlīgas situācijas izsisties uz labvēlīgu. Tas viss tikai dēļ pašaizliedzīgas spēles,” turpina treneris.

Ļoti smagi nāk uzvaras.

„Praktiski, šīs uzvaras neatrisina mūsu problēmas- treniņa apmeklējumu. Kā jau esmu teicis, apmeklējums ir samazinājies uz pusi, un redzam arī rezultātu. Viss likumsakarīgi. Cik trenējamies, tāds rezultāts. Smaga uzvara, paši mocījāmies, jo fiziski grūti.”

Rīt arī spēle. Prognozes?

„Rīt man mazāk interesēs spēles kvalitāte un spēlētāju sniegums laukumā, cik iegūtie trīs punkti. Galvenais ir uzvarēt „Kurši”, kuri dzenas mums pakaļ.”

„Ceru, ka nākamgad uzlabosies komandas sniegums un treniņu apmeklējums. Jaunieši veido pamatā visus treniņus, kas arī viņiem atspoguļojas U18 komandā. Labi, stabili rezultāti. Pārējie uz treniņiem ierodas labi ,ja 1x nedēļā. Nākamgad, kad sekos play-off, tad šādi turpināt nevarēsim. Ja trenēsimies ,būs viss labi, ja ne, nu tad rezultāti jau tagad redzami, cik smagi nāk visi punkti.”

Komandas spēles kvalitātē, treniņos, fiziskajā - regress.

„Piekrītu. Ja iepriekšējā spēlē Valmierā mēs skrējām un visu kontrolējām, tad tagad bija otrādāk. Tīri viss uz fizisko. Kāds būs līderu fiziskais, tādi būs rezultāti, kā ikkatrā komandā.”

 

Labākais spēlētājs FK „Bauska” komandā- Reinis Kirliko

Rezultativitātes punktus guva-

Pēteris Zeltiņš 2+0

Ģirts Laugalis 0+2

Rihards Mallons, Rolands Kovaļevskis 1+0

Gints Velmunskis 0+1

 

Nākamā spēle jau rīt, svētdien, plkst. 17:00 .SN „Mēmele” tiks uzņemta komanda „Kurši” no Liepājas.

 

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauska atspēlē trīs vārtu deficītu un uzvar bulīšos

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija