Bauska atspēlējas pret Lielvārdi ,taču spēles galotnē zaudē

2014-02-10 14:56

Svētdien, 9.februārī, Latvijas virslīgas florbola čempionāta ietvaros florbola klubs „Bauska” viesojās pie komandas „Lielvārde”. Lielvārdieši čempionātā ieskrējušies, uzvarot 16 spēles pēc kārtas pirms dueļa ar „Bauska”  vienību. Baušķenieki lūkoja pārtraukt šo iespaidīgu gājienu, taču „Bauskai” pietrūka nedaudz veiksmes, lai apstādinātu „ Lielvārdi” un sīvā, aizraujošā cīņā uzvaru ar 10-9 svinēja mājinieki.

Lai arī spēles sākumā „Bausku”  vadībā izvirzīja Gints Velmunskis, mājinieki atspēlējās panākot 4-1. Abas komandas līdz perioda beigām meta precīzi divreiz un pēc pirmajām 20 spēles minūtēm rezultāts 6:3 „Lielvārdes” labā.

Otrā perioda sākumā „ Bauska”  uzsāka pakaļdzīšanos, iemetot divus vārtus, rezultāts kļuva 6:5. Iespēja izlīdzināt rezultātu bija Rolandam Kovaļevskim, taču, diemžēl ,viņa izpildītais soda metiens nebija precīzs. Lielvārdei atkal izdodas izrāviens, šoreiz ar rezultātu 8:5, kā arī noslēdzās otrā trešdaļa.

Trešajā trešdaļā baušķeniekiem zaudēt vairs nebija ko. Spēlējot agresīvāk un drošāk, pat bezkaunīgāk, „Bauska” uzsāka otro pakaļdzīšanos šajā spēlē. Vienbrīd 9-6 uz tablo, taču jau pēc Zeltiņa realizētā soda metiena, Vāvera un Laugaļa precīzajiem raidījumiem uz tablo 9-9! Par nožēlu baušķeniekiem, „Lielvārde” ļoti ātri atbildēja ar precīzu, kā vēlāk izrādījās izšķirošo raidījumu Holsta vārtos, kā rezultātā 10:9 lielvārdiešu labā.

 

Ingus Panteļejevs, FK „Bauska” treneris ,par spēli.

„Savstarpējās spēlēs mums vienmēr ir vārtu birumi. Tā tas bija arī šoreiz.Ļoti žēl, ka norakām sākumu. Lielvārdei bija daudz izdevības, kuras viņi sāka pamazām realizēt. Savukārt mums no sākuma šis spēles elements neizdevās. Vēl pietrūka komandai noskaņojums. Uzgājām uz laukuma pārāk mierīgi, nebijām līdz galam noskaņojušies. Pietrūka sprādziens no sākuma, kāds mums bija otrajā periodā.”

„Otrajā periodā sākām spēlēt daudz, daudz agresīvāk, kas nesa rezultātu. Sakārtojām spēli, taču, tā līdz galam aizķerties nesanāca. Lielvārde veica otro izrāvienu spēlē. Beigu periodā zaudēt nebija vairs ko, spēlējām tā pat kā otrajā- agresīvi. Pietrūka veiksmes, lai uzvarētu,” stāsta treneris.

Minēji, ka pret TOP4 komandu varēs īsti novērtēt, kā komandai ir veicies pārtraukumā.

„Fiziski likās, ka ir labi. Turējām tempu, spēki pietika.Varam cīnīties un uzvarēt. Šajā spēlē visu sabojāja sākums. Nepieļaujot otrreiz šādas kļūdas, varam uzvarēt. Pietrūka spēlētāju. Levīts nebija un Mallons, bez kuriem komandā jūtams iztrūkums.”

„Ja skatās kopumā, tad šajā pārtraukumā regulāri darbojās jaunieši, kuri var izbraukāt, atnākt uz treniņiem ik reizi. Pārējie nāk labi ja uz diviem treniņiem nedēļā vai nenāk vispār. Saprotu arī viņus, darbi un ģimene ir pirmajā vietā. Esmu optimists (smejas). Ko tur dusmoties ,visi lieli cilvēki un visi saprot to, kāds būs treniņa apmeklējums, tādi būs rezultāti.”

Atlikušas vairs tikai divas spēles.

„Regulārajā palika „Ķekava” un „RTU” . Zīlējis neko neesmu. Spēlēsim un cīnīsimies. Par play-off tur arī nav ko daudz domāt. Esam 6. vai 7. un domāt tur daudz nav ko. Jāspēlē. Kas nāks pretī, tas nāks. Pret to arī spēlēsim!”

 

Labākais FK „Bauska” rindās Pēteris Zeltiņš, kuram pokers, jeb 4 gūti vārti, kā arī 2 piespēles.

FK „Bauska”  rindās ar rezultativitātes punktiem izcēlās-

Ģirts Laugalis 2+1

Gints Velmunskis 2+0

Valdis Vāvers 1+0

Dinārs Vaitaitis, Rolands Kovaļevskis 0+1

 

Nākamo, pirmspēdējo, spēli regulārajā čempionātā FK „Bauska” komanda aizvadīs svētdien, 16.februārī, SN „ Mēmele” plkst. 18:00, kad pie baušķeniekiem viesosies komanda „RTU” no Rīgas.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauska atspēlējas pret Lielvārdi ,taču spēles galotnē zaudē

flors

fans | 2014-02-10

..( taču jau pēc Zeltiņa realizētā soda metiena,)..vajag pieminēt ka šis puika realizēja divus ,soda metienus,jāraksta konkrēti nevis aplinkus,cien,A,Dulbe

Jauna diskusija