Bauska atspēlējas un uzvar Lekringu

2013-11-13 23:34

Šovakar, 13.novembrī „FK Bauska” komandas florbolisti, pēc vairāk kā divu nedēļu pauzes ir atgriezušies Latvijas florbola virslīgā izcīnot lielisku, vēsturisku panākumu pret Cēsu „ Lekrings” komandu. Cēsinieki tika pārspēti ar rezultātu 2-3. Jāpiemin, ka šī ir pirmā reize, kopš 2004. gada, kad „Lekrings” tiek uzvarēti viņu laukumā.

Spēle iesākās ar nelielu „ Lekrings”  spiedienu, kas arī vainogājās ar vārtu guvumu...tiesa savos vārtos. Kuriozais vārtu guvums izvirza vadībā baušķeniekus.

Spēles vidusdaļā jau lielāka slodze „Bauskas” vārtsargam un aizsardzībai. „Lekringam” izdodas uzlaust vārtus, panākot 1-1.

Trešā trešdaļa lieliska padodas mājeniekiem izvirzoties vadībā jau 46.trešdaļas sekundē. Baušķeniekiem zaudējums neietilpa šīs dienas plānos, un pēc smagā darba aizsardzībā, un lieliskās Holsta spēles arī uzbrukums sāka pildīt savus uzdevumus. Vispirms komandas snaiperis Pēteris Zeltiņš triec bumbiņu vārtos un pēc mirkļa Pētera piemēram seko arī Toms Niedre. „Bauskai” lieliska atspēlēšanās un izcīnīta uzvara viesos pār „Lekringu” ar rezultātu 2-3.

Lūdzām Ingusu Panteļejevu „ FK Bauska”galveno treneri dalīties savos iespaidos par spēli.

„Vārtsargs un aizsardzība šodien bija lieliska. Elvis nostrādāja tā, kā man gribētos, lai viņš strādā visu laiku. Protams, tagad bija pauze, un domājams tas arī ir galvenais iemesls šādam rezultātam.”

Pauze padevās diezgan gara.

„Bija bažas par to, kā būs, bet ne tik pamatotas, lai satrauktos ļoti.”

Trešajai maiņai arī uzticējies?

„Spēlēja arī trešā maiņa. Arī trešajā periodā, kad laukumā valdīja viss lielākā spriedze. Šādās spēlēs ir svarīgi, lai kaut uz minūti, bet pie atpūtas tiek pirmā un otrā maiņa. Svarīgi ir arī tas, lai jaunie sajūt to spriedzi, atbildību pret tādu pretinieku spēlējot.”

Panākums lielisks. Ģērbtuves neapgāzāt?

„Protams, ka gandarījums ir milzīgs par paveikto. Tagad galvenais nelidot pa mākoņiem, lai varētu pienācīgi sagatavoties nākamajai spēlei.”

Spēlēt mājās pēc tik liela pārtraukumā, laikam vīri grib kā ēst.

„Protams, ka esam noilgojušies pēc mājas sienām un saviem līdzjūtējiem.”

Atgriešanās savā zālē jānosvin ar uzvaru.

„Trīs punkti būtu labākais, ko no spēles varētu paņemt. Kā jau teicu, galvenais, lai nelido pa gaisu spēlētāji. Sestdien mājas spēle. Gaidu sakarīgu sniegumu, lai nav kā pa viļņiem. Jānotur stabilitāte, sniegums, ar kādu varam cīnīties ar jebkuru pretinieku, īpaši spēlējot mājās.”

Tikai viens noraidījums pret „Lekringu”.

„Tas ir lielisks rādītājs, kas sasniegts pateicoties fiziskajai sagatavotībai. Mēs tiekam līdzi pretiniekiem, nepieļaujam izmisīgus paņēmienus, lai apturētu viņu uzbrukumu. Esam līdzvērtīgi fiziski, kas arī parādās spēles rezultātā un kvalitātē. Taču, mums arī nebija neviens vairākums. Varbūt epizodiski arī varēja iedot tiesnesis, bet kā lēma tā lēma.”

„Prieks par paveikto. Darbs, darbs un vēlreiz darbs.”, tā I.Panteļejevs.

 

Labākais spēlētājs „FK Bauska” rindās- Elvis Holsts

Rezultativitātes punktus guva-

Pēteris Zeltiņš, Toms Niedre 1+0

Pēteris Maziks, Ģirts Laugalis 0+1

 

Nakamā spēle tiks aizvadīta mājās, „SN Mēmele”, setdien, 16.novembrī, plkst. 18:00 pret „Ķekavas Bulldogi” komandu.

 

Baušķenieki pašlaik ar 17 izcīnītajiem punktiem atrodas tabulas 6.pozīcijā.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauska atspēlējas un uzvar Lekringu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija