«Bauska» attālinās no labāko astotnieka

2017-12-18 13:00

Aizvadītajā nedēļas nogalē «Elvi» florbola līgas čempionāta komanda «Bauska» spēlējot savu skatītāju priekšā zaudēja abās spēlēs.

Foto – Elīna Gruncka
Toms Niedre (nr.50) ir florbola komandas «Bauska» rezultatīvākais spēlētājs
 
Vīriešu florbola virslīgā «Bauska» savās mājās sestdien, 16.decembrī ar 3:9 kapitulēja līgas līdervienībai «Lielvārde/Fat Pipe», bet dienu vēlāk, arī savu skatītāju priekšā atzīts FBK «Valmiera» pārspēks ar 7:13.

Pret lielvārdiešiem bauškenieki jau spēles sākumā nokļuva iedzinējos ar 0:1. Minimāls viesu pārsvars saglabājās visu pirmo periodu, līdz ciemiņi otrā perioda ievadā ieguva jau 0:3 pārsvaru. Vienus vārtus laukuma saimnieku labā atguva Romualds Paulovičs, bet līdz trešā perioda sākumam «Lielvārde» atradās vadībā jau ar 1:6. 
 
Cīņas noslēdzošajā daļā mājinieku labā vārtus vairākumā guva baušķenieki Edgars Lujāns un Ģirts Laugalis, bet arī lielvārdieši atbildēja rezultatīvi un spēle noslēdzās ar 3:9 viesu labā. Četrus vārtus Bauskas komandas pretinieki guva spēlējot vairākumā. 
 
Laukuma saimnieku vārtu guvumos asistēja Tomas Valts Jirgensons, Pēteris Zeltiņš un Toms Niedre. Mājinieku komandā labākais spēlētajs – Edgars Lujāns, savukārt vārtsargs Elvis Holsts atvairīja 25 no pretinieku 34 metieniem.
 

Dienu vēlāk baušķenieki uzņēma viesus no Valmieras. Komandu pirmajā tikšanās reizē sezonas pirmajā mačā Valmierā pārāki bija viesi no Bauskas. Tiesa, mājās zemgalieši nespēja izrādīt pretestību vidzemniekiem.

Lai arī spēles ievadā vārtus vairākumā guva mājinieku komandas spēlētājs Ģirts Laugalis, viesi no Valmieras pārņēma vadību ar 1:3, bet pirmais periods noslēdzās ar 2:3 valmieriešu labā. Arī otrajā periodā laukumā komandas spēlēja vienlīdzīgi. Pēc Toma Rozentāla precīza metiena tablo vēstīja neizšķirtu, bet jau atkal ciemiņi spēja atjaunot divu «golu» pārsvaru.

Katastrofāli mājinieki spēlēja trešajā periodā, kura laikā tika ielaisti astoņi, bet iesisti tikai četri vārti. Arī šajā mačā Bauskas komanda slikti spēlēja mazākumā – kapitulēts četras reizes un beigus rezultāts – 7:13 «Valmiera» labā.

Ar 2+2 rezultativitātes punktiem komandā «Bauska» izcēlās Toms Niedre. Viņš ir vienības labākais punktu guvējs ar 20 vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Toms visas līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem augsto ceturto vietu. 
 
Ar 1+1 rezultativitātes punktiem spēlē pret valmieriešiem izcēlās Pēteris Zeltiņš un Ģirts Laugalis. Pa reizei precīzi meta Nikita Maksurovs, Toms Rozentāls, Uģis Ritvars Jirgensons, bet rezultatīva piespēle Māra Akmentiņa un Artūra Dulbes kontā. Labākais mājinieku komandas spēlētājs – Uģis Ritvars Jiregensons, savukārt vārtsargs Elvis Holsts atvairīja 35 no 48 pretinieku komandas metieniem.

«Bauska» ar 17 punktiem pašlaik atrodas devītajā pozīcijā no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par četriem punktiem. 
 
Nākamā spēlē baušķeniekiem 6.janvārī mājās pret Cēsu «Lekrings.»

 


 

«Bauska» attālinās no labāko astotnieka

Bauska

C- 21 | 2017-12-24

Bauskas florbolistriem visu cienu par speles kvalitati. Beidzot ir ko skatities KOMANDS spele ... paldies IR par ko pilsetai fanot un atbalsti. visiem gudriniekiem kam ir parmetumi pret kadu speletaju nemiet un pieradiet uz laukuma..:( man zel.- jums tas nav iespejamds

Priecigus svetkus visiem speletajiem un faniem BAUSKA

Komentārs

Tomāts | 2017-12-18

Mazākums nekāds, 1 maiņai kaut kas neiet, 2-3 maiņa var tikai ielaist vārtus, E.Holsts diezgan pašvaks, kur R.Kirilko? Ko komandā dara A.Dulbe? Pilnīgi nekāds. Pēc Jaunā gada ceru komandā ieraudzīt V.Vāveru un atgūt D.Vaitaiti, kurš izskatās ka vairs nespēlē Ķekavā, vismaz pēdējās spēles. Cien. N.Gruncki, nepieciešamas izmaiņas, savādāk playoff ies gar degunu. Veiksmi!

Re:Komentārs

Norciks | 2017-12-19

Vis bus dzabinieka. AR cienu normands Gruncikis!

Jauna diskusija