«Bauska» izbraukumā piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

2016-10-10 18:31

Joprojām bez nevienas uzvaras pamatlaikā Latvijas Elvi florbola līgas čempionātā turpina spēlēt FK «Bauska» komanda, kas viesos ar 7:12 atzina «Rockets» vienības pārākumu.

Jaunajā sezonā Bauskas komanda nospēlējusi četras spēles. Pirmajā mājās duelī nācās atzīt spēcīgā «Lekrings» pārspēku ar 7:12, tad sekoja panākums pagarinājumā pret Liepājas «Kurši» ar 7:6. Sākoties sešu izbraukumu spēļu sērijai, pirmajās divās cīņās zaudējumi – 4:5 pret «Triobet/Ulbroka» un jau pieminētā neveiksme pret «Rockets» ar 7:12.

Spēle galvaspilsētā 9.oktobrī pret «Rockets» baušķeniekiem sākās veiksmīgi. Vispirms Māris Akmentiņš atklāja rezultātu, bet tad Pēteris Zeltiņš atbildot uz mājinieku komandas izlīdzinājumu, perioda izskaņā panāca 2:1 Bauskas labā.

Pilnīga katastrofa baušķeniekiem izvērtās otrās trešdaļas pirmās 15 minūtes, kuru laikā Artis Barkovs ielaida sešus vārtus. Perioda izskaņā vārtos stājās Artis Rācinājs, bet arī viņš nebija glābējs. Rezultāta starpību perioda beigās ar diviem precīziem raidījumiem samazināja īslīcietis Romualds Paulovičs. Pēc nospēlētām 40 minūtēm 8:4 rīdzinieku labā.

Trešajā periodā mājinieki guva četrus vārtus, «Bauska» trīs un beigu rezultāts 12:7 «Rockets» labā. Pēdējā trešdaļā treneris Ingus veica vairākas izmaiņas sastāvā, kā piemēram uz soliņa nosēdināja Gintu Velmunski, Nikitu Maksurovu un Aivi Barkovski.


FK «Bauska» komandas treneris Ingus Pajnteļejevs par spēli.

Laba pirmā trešdaļa. Kāpēc turpinājums tik slikts?
- Trauksmes zvans zvanīja jau pirmajā periodā, tikai pretinieki nespēja izmantot savas izdevības vai mūs glāba Artis Barkovs. Spēlētāji otrajā periodā daudz vairāk domāja par uzbrukumu, kā rezultātā novārtā tika atstāta spēle aizsardzībā. Par to tikām sodīti.
Turpinot vārtsargu tēmu. Kur Elvis Holsts. Solīji, ka jau pagājušo nedēļu pievienosies komandai?
- Elvim nav nokārtota pāreja, par ko atbild kluba vadība. 50 eiro nepieciešami par licenci, 50 par pāreju. Vēl nezinu, kāpēc nav veikt pārskaitījums, lai Elvi varētu pieteikt komandā.
Realizēts viens no četriem vairākumiem.
- Nav slikti, bet nav arī labi. Vajadzēja iemest vēl vienu. Gols vairākumā bija labs. Vīri labi izspēlēja līdz tukšiem vārtiem.
Pašiem neviens noraidījums. Pieklājīgi puikas vai disciplinēti?
- Laikam jau šoreiz disciplinēti, jo divcīņas un asumu netrūka. Daži momenti bija uz pārkāpumu robežas, bet tiesneši noraidījumus nepiešķīra. Vīri labi cīnījās, tikai zaudējām spēlē viens pret vienu. Jācenšas spēlēt radošāk, interesantāk.
Priekšā divu nedēļu pauze.
- Gana daudz laika, lai aizmirstu zaudējumus un izcīnītu uzvaras. Ja skatās no citas puses, četras no trim spēlēm esam aizvadījuši pret pērnā gada «Top 4» komandām. Tagad laiks ņemt punktus.
 
 
Bauskas komandai pēc četrām aizvadītajām spēlē izcīnītie divi punkti dod pēdējo vietu turnīra tabulā. Tikpat neveiksmīgi spēlē arī FK «Rīga» komanda, bet punkts vairāk Valmierai. Čempionāta līderi ar piecām uzvarām tikpat spēlēs ir Cēsu «Lekrings.»
 
Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandas labā guva – Pēteris Zeltiņš – 3+1, Romualds Paulovičs – 2+0, Ģirts Laugalis – 1+1, Māris Akmentiņš – 1+0, Valdis Vāvers – 0+1.

Bauskas komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Toms Niedre ar 7+5, bet Pēterim Zeltiņam 5+5. Trešais rezultatīvākais vienībā ir Ģirts Laugalis ar 1+6.

Nākamā spēle FK «Bauska» florbolistiem 22.oktobrī Talsos pret «Talsi/Irlava» vienību.
 

«Bauska» izbraukumā piedzīvo otro zaudējumu pēc kārta

Q

Kūdra | 2016-10-10

Elvis varētu būt komandas glābējs turpmākajās spēlēs, jo abi jaunie vārtusargi nerada pārliecību. Iespējams spēlētājiem arī trūkst drošības sajūtas, kad vārtos sēž čalis ar trīcošām rokām.

Jauna diskusija