«Bauska» mājās zaudē «Rubenei» un spēlēs par palikšanu virslīgā

2016-02-02 14:38
 
Florbola klubs (FK) «Bauska» pēc neveiksmes savās mājās pret vienības «Rubene» spēlētājiem, zaudējis jebkādas izredzes iekļūt «Elvi» līgas izslēgšnas spēlēs.
 
Pirmspēdējā regulārā čempionāta spēlē, sestdien 30. janvārī komandas «Bauska» florbolisti ar 5:11 piekāpās «Rubenes» spēlētājiem, tādējādi baušķenieki nodrošināja dalību pārspēlēs par palikšanu augstākajā florbola sabiedrībā.
 
Uzvarot Rubeni un cerot uz sāncenšu neveiksmēm, bauškenieki vēl varēja cīnīties par «play-off», bet pat panākuma gadījumā izslēgšanas spēlēs «Bauska» nespēlētu, jo «Kurši» tai pat dienā izcīnīja punktu pret čempioniem Cēsu «Lekrings.»
 
Spēles pirmajās 20 minūtēs mājinieki nonāca iedzinējos ar 3:5, bet jau otrā perioda sākumā Nikita Maksruovs guva vārtus un starpību sadeldēja līdz minimumam – 4:5.Tiesa, tā īsti par uzvaru spēles turpinājuma «Bauska» cīnīties nevarēja. Viesi otrajā periodā un trešā sākumā guva piecus bezatbildes vārtus izvirzoties vadībā ar 5:10, bet visā spēlē triumfējot ar 5:11. Jāatzīmē, ka Bauskas komandas trešos un savus pirmso vārtus «Elvi» florbola līgā guva Rūdolfs Vilcāns. 
 
FK «Bauska» komandas galvenais treneris Ingus Panteļejevs par spēli.
 
 «Nospēlējām ļoti neveiksmīgi, izvēloties nepareizas pozīcijas laukumā. Pozicionāli pieļāvām daudz kļūidu. Pretinieki visas spēles garumā atradās mūsu spēlētājiem cieši klāt un tas mums sagādāja grūtības. Šādos brīžos bez skatīšanās uz bumbiņas ir jāizdara piespēle, bet vairākās epizodēs tas netika izdarīts un pretinieks paspēja apbruņo mūsu spēlētājus. Pirms mača mēs bijām noskaņojušies cīņai par uzvaru, apzinājāmies spēles nozīmīgumu, bet rezultāts ir tāds, kāds viņš ir. Arī pretinieku vārstsargs nospēlēja lieliski, kamēr mums Reinis Kirilko nebija glābējs.» 
 
«Spēlēsim par palikšanu virslīgā. Vai šīm pārspēlēm būs nozīme, uzzināsim tikai tad, kad noskaidrosies 1. līgas uzvarētājs. Ja par čempionu kļūs kāds no virslīgas komandas fārmklubiem, tad pārspēles būs bezjēdzīgas un neviena komanda no «Elvi» līgas neizskritīs. Ja tā nenotiks, tad pēdējā virslīgas spēle mums būs svarīga un punkti būs nepieciešami. Pērn pat teorētiski nebija iespējams izkrist, bet šogad situācija ir savādāka un ja pārspēlēm būs nozīmē, tad būs jācīnās. »
 
 
Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandas labā guva: 
Pēteris Zeltiņš - 2+1, Nikita Maksurovs - 1+1, Valdis Vāvers, Rūdolfs Vilcāns - 1+0, Gints Velmunskis, Romualds Paulovičs, Rūdolfs Brikmanis - 0+1.
 
 
Labākais spēlētājs FK «Bauska» komandā - Nikita Maksurovs.  
 
 
Nākamā spēlē baušķeniekiem 13.februārī plkst. 17:00 s/n Mēmele pret Liepājas «Kuršiem»

 

 

«Bauska» mājās zaudē «Rubenei» un spēlēs par palikšanu virslīgā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija