Bauska nespēj izrādīt nopietnu pretestību Lekringam un zaudē.

2014-01-11 21:25

    Sestdien, 11. janvārī, SN „ Mēmele” notika Latvijas florbola virslīgas duelis starp FK „ Bauska” un Cēsu „Lekrings” komandām. Baušķeniekiem praktiski neizdevās izrādīt nopietnu pretestību „Lekrings”  komandai un tika piedzīvots zaudējums ar 3-12.

Jau no spēles sākuma cēsinieki uzbruka bīstami, vairākas reizes apdraudot baušķenieku vārtus. „Bauskas” aizsardzība spēja noturēt vārtus neskartus vien īsu brīdi, līdz „ Lekrings” sāka realizēt momentus. Kopumā pirmajā trešdaļā tas viņiem izdevās piecas reizes. Rezultāts pēc trešdaļas 0-5 par labu viesiem no Cēsīm.
 

    Otro periodu baušķenieki sāka pozitīvi. Vārtus gūst Dinārs Vaitaitis pēc Toma Niedres piespēles. Cēsinieki turpināja iesākto. Ar ātrām, precīzām piespēlēm „Lekrings” sarauj baušķenieku  aizsardzību un pēc otrās trešdaļas jau 1-9. Pēteris Zeltiņš nopelnīja iespēju izpildīt soda metienu, kurš diemžēl netika realizēts.

Arī trešajā periodā pirmie vārtus gūst „ Bauska”, precīzi metot Tomam Rozentālam. „ Lekrings” spēj iemest trīs vārtus trešdaļā, taču punktu spēlei pieliek Toms Niedre, kurš gūst vārtus līdz ar spēles beigu signālu.

 

ARTIS MALKAVS (attēlā) Cēsu „ Lekrings”  treneris par spēli.

Foto: E.Gruncka

    „Šodien aizvadījām labāko spēli sezonā. Tieši kvalitātes, spēles izpildījuma ziņā. Visu izdarījām kā vajadzēja, kā bijām runājuši. Piespēles precīzas, darbības aizsardzībā pārliecinošas. Nezinu iemeslus, bet „ Bauska” nerādīja pret mums zobus. Tas arī ļāva vieglāk spēlēt.”

„Prieks, ka šobrīd komandā mums ir lielisks klimats. Esam visi veseli, bez traumām. Principā,labākais sastāvs. Visas lietas, kuras ir foršas un labas, šobrīd ir ar mums,” turpina treneris.

Izlases sastāvā prāvs spēlētāju skaits no „Lekringa.”

„Jā, bet par izlasi šobrīd nedomājam. Galvenais ir klubs, komandas mērķi. Izlasē varam gūt emocijas, pieredzi, bet primārais ir komanda. Jāuzvar visas atlikušās spēles. Par pirmo vietu tabulā nedomājam, galvenais ir play-off parādīt labāko sniegumu.”

 

INGUS PANTEĻEJEVS (attēlā) FK ”Bauska” treneris par spēli.

Foto: E.Gruncka

    „Kopumā ņemot, rezultāts atpoguļo spēles gaitu. Šobrīd varam redzēt to spēku samēru, kāds ir starp šīm komandām.”

Cēsīs uzvarējāt, mājās nekā.

„Pēc spēles prasīju, kāpēc pirmajā spēlē bija tāds rezultāts un tagad šāds. „Lekringam” ir tieši tas pats fiziskās sagatavotības treneris, programma ir tā pati, tik atšķirība ,ka viņi to visu dara, bet mēs -nē. Kopš spēles Cēsīs mums komandā ir pārrāvums.”

Pretinieka izpildījumā, pēc trenera teiktā, šī bija labākā spēle šajā sezonā.

„Mēs gatavojāmies pret šo Lekringa aizsardzību. Tieši pie uzbrukuma uzsākšanas. Analizējām 4 veidus, kā varam to izdarīt, taču pirmajā periodā spēlētāji pieturējās pie viena. Pretinieks to atšifrēja jau pirmajās piecās minūtēs un līdz ar to tika pārtvertas piespēles, un rezultātā zaudēti vārti. Otrajā periodā iznācām ārā, pārrunājām un nedaudz sniegums uzlabojās.”

Rīt spēle un tad mēnesi pārtraukums. Ko darīsiet?

„Noliksim nūjas malā. Uzspēlēsim citus sporta veidus. Primārais būs fiziskā sagatavotība. Ja darīsim visu tā, kā sezonas sākumā, tad play-off varēsim spēlēt kā līdzīgs ar līdzīgu.”

 

DINĀRS VAITAITIS (attēlā) FK „Bauska” šodienas spēles labākais spēlētājs Bauskas rindās.

Foto: E.Gruncka

    „Iegāza fiziskā sagatavotība, kura mums jau kādu laiku ir noslīdējusi uz leju. Treniņos pārsvarā tikai jaunieši. Runājot par pretinieku, „Lekrings” mūs nospieda. Galvas tiesu pārāki šovakar viņi bija. Iegāza pirmais periods, nokārām galvas un grūti bija saņemties.”

 

Rezultativitātes punktus guva-

Dinārs Vaitaitis, Toms Niedre 1+1

Toms Rozentāls 1+0

 

Nākamo spēli baušķenieki aizvadīs jau rīt, svētdien,SN „ Mēmele” pulksten 17:00 ,uzņemot komandu SK”Pārgauja”.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauska nespēj izrādīt nopientu pretestību Lekringam un zaudē.

flors

fans | 2014-01-12

Cienijano trener,pats spēlē šo sporta veidu,gudri runā un citus māci,bet no malas skatoties nemāki vest spēles gaitu,ja komanda zaudē divus vārtus,Tavas rupjas kļudas dēļ,tad kāds sakars ar fizisko sagatavotību.Lai komandai veicas ,jo visi protams gaida tikai uzvaras,bet sports ir sports un bez zaudējuma garšas neiztikt,galvu aukšā zēni un par jaunām uzvarām,,,,,,mēs jums ticam////////

Jauna diskusija