«Bauska» ogrēniešiem uzdāvina pirmos punktus sezonā

2018-01-22 10:29
 
Ļoti svarīgā Latvijas florbola Elvi līgas spēlē punktus zaudēja florbola klubs «Bauska», kurš spēles papildlaikā pamanījās zaudēt līdz šim bez uzvarām spēlējošajiem FK «Ogres Vilki» spēlētājiem.
FK «Bauska» komandas spēlētāji Nikita Maksurovs (nr.10) un Edgars Lujāns (nr.33).

«Bauska» viesiem no Ogres piekāpās papildlaikā ar rezultātu 6:7. Ogrēniešiem šie bija pirmie punkti čempionātā 19 spēlēs, bet baušķenieki zaudēja ļoti svarīgus punktus cīņā par «play-off».

Spēles otrajā minūtē rezultātu atklāja viesi, bet mājinieki prata atbildēt ar diviem vārtiem – abi Toma Niedres kontā pēc Pētera Zeltiņa piespēlēm. Viesi rezultātu izlīdzināja, bet vadību ar 3:2 mājiniekiem atguva Romualds Paulovičs, kuram pēc lieliska solo reida pretinieku aizsardzības zonā apspēlējot divus pretiniekus asistēja Lotārs Melderis.

Arī otrā perioda ievadā ātrus vārtus zaudēja laukuma saimnieki, tomēr vadību Bauskas komandai vairākumā atguva Pēteris Zeltiņš.
Trešā perioda vidū piecu minūšu laikā komandas kopā guva piecus vārtus. Vispirms lielisku iespēju pārspēt pretiniekus lielajā jeb piecu minūšu vairākumā izniekoja «Bauska». Viens no ogrēniešiem rupji nospēlēja pret Tomu Niedri par to saņemot noraidījumu līdz spēles beigām. Tiesa, jau 30 sekundes pēc vairākuma sākuma, pats Toms noraidījās uz divām minūtēm. Spēlējot četri pret četi minūtes laikā divus vārtus guva viesi. Rezultātu vairākumā izlīdzināja mājinieku komandas spēlētājs Ģirts Laugalis, bet atkal vadībā «Bausku» izvirzīja Toms Niedre.

Pēc pavisam īsa brīža viesi rezultātu izlīdzināja un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 6:6. Minūti pirms pamatlaika beigām noraidījās laukuma saimnieku spēlētājs Andis Levītis. Viesi skaitlisko vairākumu izmantoja vien dažas sekundes pēc pagarinājuma sākuma izcīnot pirmos punktus čempionātā.
 
Šajā cīņa trīs vārti un viena rezultatīva piespēle (3+1) Tomam Niedrem. 1+2 katrs iespēja Ģirts Laugalis un Pēteris Zeltiņš. Vieni vārti Romualdam Paulovičam, bet piespēle Lotāram Melderim. Mājinieku komandas vārtsargs Reinis Kirilko atvairīja 29 pretinieku metienus. Viņam arī labākā spēlētāja balva vienībā.

«Bauska» ar 22 punktiem četras spēles līdz regulārā turnīra beigām atrodas devītajā pozīcijā, kas vēl dod iespēju spēlēt izslēgšanas spēlēs, jo Igaunijas čempioni «EMU SK» ir sestie un visticamāk arī noturēsies «play-off» zonā. Tiesa, kā jau bija zināms pirms sezonas sākuma, Igaunijas čempioni izslēgšanas spēlēs nespēles un tas nozīmē, ka «play-off» iekļūs arī devitajā vietā palikusī komanda. Cīņa par astotnieku un devīto vietu ir sīva. Igauņiem ir 28 punkti, bet par vienu mazāk «Talsu NSS/Krauzers» un «Ķekava» komandām. Devītie ir baušķenieki ar 22 punktiem, bet desmitie un vienpadsmitie ar 21 punktu ir SK «Pārgauja» un «Kurši/Ekovalis».

Nākamā spēle Bauskas florbolistiem svētdien, 4.februārī viesos pret «Ķekava» vienību.


 

«Bauska» ogrēniešiem uzdāvina pirmos punktus sezonā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija