Bauska pirmo reizi sezonā zaudē bulldogiem

2015-03-06 23:29

Trešo no astoņiem paredzētajiem pārspēles mačiem, 6. marta vakarā «Elvi» florbola līgā vīriešiem aizvadīja florbola kuba «Bauska» vienība, kura viesos nespēja uzveikt uz uzvaras takas nokļuvušo «Ķekavas Bulldogs» komandu un cieta neveiksmi ar rezultātu 10:8.

Uz Ķekavu baušķenieki devās vien 11 vīru sastāvā. Tas neradīja pārsteigumu, jo spēlēm nozīmes nav un komandas trenera Ingusa Panteļejeva komandas pēdējais uzdevums šajā sezonā, šķiet ir ierasties uz mačiem pus līdz ar pāris maiņām.

Spēles pirmais periods bija ļoti rezultatīvs un komandas kopumā guva deviņu vārtus.

Mājinieki vispirms izvirzījās vadībā ar 3:1 un 4:2. Divas minūtes pirms perioda beigām viesi no Bauskas spēlē panāca izlīdzinājuma. Precīzi meta Aivis Barkovskis un Rolands Kovaļevskis, bet īsi pirms trešās trešdaļas beigām, buldogi izvirzījās vadībā ar 5:4.

Dubultot vārtu pārsvaru pretiniekiem liedza FK «Bauska» komandas vārtsargs Reinis Kirilko, kurš uz soda metina izpildes brīdi aizvietoja Elvi Holstu. Pretinieka nespēju gūt vārtus vairākumā izmantoja baušķenieks Ņikita Maksurovs, kurš mazākumā izlīdzināja rezultātu 5:5.

Nākamās desmit minūtes spēles rezultāts nemainījās, līdz 35 minūtei, kad mājinieki desmit sekunžu intervālā guva divus vārtus pārņemot vadību mačā ar 7:5. Bauska veica vārtsargu maiņu un tās cietoksni devās aizstāvēt Reinis Kirilko. Perioda izskaņā iegūtu vairākumu viesiem realizēt neizdevās un pirms pēdējā perioda rezultāts joprojām 7:5 «Ķekavas Bulldogs» vienības labā.

Rezultatīvi komandas turpināja spēlēt arī trešajā periodā, kad pirmo trīs minūšu laikā tika gūti trīs vārti — divi mājinieku, bet viens viesu labā. Pēc divām minūtēm baušķenieki izmanto skaitlisko vairākumu samazinot rezultātu starpību līdz diviem vārtiem, 7:9. Rolandam Kovaļevskim šie bija trešie vārti spēle un kārtējais hat-trick sezonā.

Spēles turpinājumā «buldogi» guva vēl vienus vārtus. Atkāpties vairs nebija kur un Bauskas komandas treneris Ingus Panteļejevs vārtsarga vietā laukumā sūta sesto laukuma spēlētāju. Risks attaisnojās un Pēteris Zeltiņš minūti pirms beigām guva savus otros vārtus spēlē. Tiesa, zaudējums baušķeniekiem neizpalika un ar rezultātu 10:8 nācās piekāpties Ķekavas komandai. Mājiniekiem izdevies izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas, kas ir visu laiku garākā uzvaras sērija kluba pastāvēšanas vēsturē.

 

Ingus Panteļejevs, FK «Bauska» komandas galvenais treneris par spēli.

Īss soliņš komandai.

«Neslēpšu, ka spēlētājiem nav motivācijas. Es viņus nevainoju, tāda ir šī čempionāta izspēles kārtība. Varētu teikt, ka dažiem sezona galvās jau ir beigusies. Paldies Pēterim, kurš piekrita doties komandai palīgā.»

 

Par spēli.

«Spēlējām nesakoncentrējušies, varētu pat teikt, nepiespiesti, pat pārāk. Daudz vadījāmies, zaudējām bumbiņu savā laukuma pusē, kas noveda pie ielaistiem vārtiem. Daudz kļūdas individuālajā spēlē. Principā, visi skrēja un meta, neko daudz nedomādami.»

 

Vēl daudz spēles atlikušas. Kas būs ar sastāvu turpmāk?

«Uz mājas spēlēm, domāju, ka savāksimies pietiekoši daudz spēlētāju. Problēmas varētu būt svētdien. Mums U18 komandai arī ir spēle. Biju plānojis jauniešus atpūtināt un uz Talsiem doties ar pārējiem spēlētājiem, bet neizskatās, ka tas būs iespējams. Gluži vienkārši, mēs nevaram savākties. Ceru, ka jauniešiem slodze nebūs par lielu un nekādu problēmu vai traumas nebūs.»

 

Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandas labā guva —

Rolands Kovaļevskis 3 +1

Ņikita Maksurovs 2+0

Pēteris Zeltiņš 2+1

Aivis Barkovskis 1+0

Ģirts Laugalis, Pēteris Maziks 0+1.

 

Nākamā spēle Bauskas komandai viesos, 8. martā pret «Talsi/Triobet» vienību.

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Bauska pirmo reizi sezonā zaudē bulldogiem

pingpong

aklais | 2015-03-07

Nu ka ir tā ir,Panteļējeva kungs,tādi ir nu Jūsu audzēkņi ,laikam jau nespējat saliedēt kolektīvu kaut vai uz nenozīmīgajām spēlēm,izdariet secinājumus,lai Jums veicas.........

Re:pingpong

. | 2015-03-07

Kāda tur saliedešana,ja lielākajai daļai ir vienalga vai kaut kādas savas individuālās problēmas,kas traucē jau visu sezonu. Tad kurā brīdī vispār var runāt par saliedētību?!

Jauna diskusija