Bauska sabradā Ulbroku

2014-10-18 23:02

Sporta namā „Mēmele” 18. oktobrī lielisku spēli aizvadīja florbola klubs „Bauska”, kuri izcīnot otro uzvaru sezonā sagrāva „Ulbroka/FS Mastters” vienību ar rezultātu 9:4.

Baušķeniekiem šajā spēlē izdevās praktiski viss. Jau pirmajā periodā mājinieki izvirzījās vadībā ar 4:1. Divi vārti Tomam Niedrem un Pēterim Zeltiņam.

Arī otrajā periodā notikumus laukumā diktēja FK „Bauska” spēlētāji. Lieliski uzbrukumā turpināja darboties Zeltiņš ar Niedri, kuri guva attiecīgi trīs un vienus vārtus. Arī pretinieki nesnauda, atbildot ar trim precīziem raidījumiem un pēc otrā perioda rezultāts vēsti 8:4 Bauskas spēlētājiem par labu.

Atlikušajās 20 minūtēs viesi centās izveidot spiedienu uz laukuma saimnieku vārtiem, taču tas viņiem neizdevās. Aizsardzība neuzlaužama un lieliski savus pienākumus vārtos pildīja Elvis Holsts, kurš vairākkārt glāba komandu no praktiski zaudētiem vārtiem. Viesi vairs neatzīmējās ar gūtajiem vārtiem. To izdarīja šīs dienas jubilārs, jeb Rolands. Viņš savā vārda dienā guva komandas pēdējos vārtus un palīdzēja uzvarēt baušķeniekiem ar rezultātu 9:4.

 

Viesu komandas galvenais treneris, Andris Pīlups par spēli.

„Šajā sezonā par baušķeniekiem neko nezināju. Nebiju skatījies kā viņi spēlē. Nezināju nedz viņu vairākumu, nedz mazākumu. Iepriekšējās spēlēs mēs vairāk sagatavojāmies pret pretiniekiem, bet šoreiz, nezinu, kāpēc nebijām gatavi.”

„Nebija spēlētājiem uguntiņa acīs. Nevaru izskaidrot, kāpēc tā. Principā, spēlētāji bija laukumā, bet neviens nespēlēja. Daudz ko mainījām spēles gaitā, gan virknējumus gan spēles stilu, bet nekas neizdevās. Visa komanda nospēlēja vienlīdz slikti. Arī tie saucamie līderi neko neparādīja.”

„Bauska malači. Izdarīja visu kā vajag. Iemeta kas bija jāiemet. Lieliski nostāvēja baušķenieku vārtsargs. Nevarējām iemest. Cepuri nost!”

 

FK Bauska galvenais treneris Ingus Panteļējevs par spēli.

„Par 90% spēles plāns izdevās. Pirms spēles skatījos „Ulbrokas” iepriekšējo maču. Analizējot liku uzsvaru uz viņu spēli vairākumā. Mēs koncentrējāmies uz Juškēviču un Freimani. Neitralizējot šos spēlētājus, mēs no sešiem mazākumiem tikai vienā ielaidām.”

Treniņos vīri palikuši čaklāki?

„Jā, tā ir. Nāk lielākā daļa. Labi, ka ne tikai atnāk, bet arī smagi strādā. Piemēram Holsts ir saņēmies ļoti. Viņš nopietni strādā treniņos, ir pielicis pie fiziskā. Es redzu un jūtu to, ka ir uzlabojumi.”

„Galvenais, lai spēlētāji saprot, ka šis dienas panākums ir treniņu nopelns. Strādājām pastiprināti pie aizsardzības. Lūdzu. Šodien ir redzams rezultāts. Jāturpina strādāt, jāturpina trenēties.”

Pēc otrā perioda, bija skaidrs, ka viesi centīsies palielināt spiedienu uz jūsu vārtiem. Kaut kā nesanāca viņiem.

„Tas bija skaidrs, ka pie tāda rezultāta tā būs. Pretinieks var nospiest tevi tik daudz, cik tu ļauj to pats izdarīt. Mēs ļoti labi tikām galā ar viņu centieniem. Pat vairāk, vārtus guvām mēs, nevis viņi.”

Rīt pret „Rubeni”.

„Jāsaglabā emocijas. Būs jauna diena, jauna spēle. Jāskatās, kā būs. Viņiem pirmā spēle šajā nogalē, mums otrā, bet domāju, ka fiziski nevajadzētu būt nekādām problēmām. Ja morāli noskaņosies un nokoncentrēsies, tad viss izdosies.”

 

FK „Bauska” vārtsargs Elvis Holsts par spēli.

„Nospēlējām ļoti labi. Uzskatu, ka tas ir treniņu apmeklējuma rezultātā. Trešdienās un piektdienās esam gandrīz pilnā sastāvā, ar dažiem izņēmumiem.”

„Komandas sniegums uzlabojas. Daudz vairāk varam izdarīt to, ko liek treneris. Arī šodien izpildījām dotos norādījumus. Domāju, ka arī rīt ļoti labi nospēlēsim un uzvarēsim.”

 

Labākais spēlētājs FK „Bauska” rindās – Elvis Holsts

Rezultativitātes punktus FK „Bauska” labā guva - 

Pēteris Zeltiņš 5+2

Toms Niedre 3+2

Gints Velmunskis, Ģirts Laugalis 0+2

Rolands Kovaļevskis 1+0

 

Nākamā spēlē baušķeniekiem jau svētdien. 19.oktorbrī plkst. 17:00 sporta namā „Mēmele” pret komandu „Rubene.

Rakstu sagatavoja - A.Dulbe

Bauska sabradā Ulbroku

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija