«Bauska» turpina cīņu par «play-off», SC «Mēmele/Code» uzvar

2018-02-05 15:50

Bauskas novada florbola komandas aizvadītajā nedēļas nogalē spēlēja mainīgām sekmēm. Latvijas florbola 2.līgas čempionātā gūts panākums, bet Elvi florbola virslīgā zaudējums.

SC «Mēmele»/Code» 2.līgas spēlē savās mājās 3.februārī nosargāja uzvaru ar 9:8 pār FK «Jūrmala», bet Elvi florbola līgā «Bauska» 4.februārī viesos nepaguva atspēlēties pret «Ķekava» spēlētājiem, ciešot zaudējumu ar 8:9.

SC «Mēmele/Code» jūrmalniekus jau vienreiz sezonā uzvarēja ar 12:10. Otrajā komandu tikšanās reizē 3.februārī sporta namā«Mēmele» spriedze netrūka. Pirmajā periodā abas komandas guva pa vārtiem vairākumā, bet periods noslēdzās ar 2:2. Otrās trešdaļas ievadā Aivis Barkovskis guva savus un komandas trešos vārtus spēlē, bet viesi atspēlējās un vēlāk arī izvirzījās vadībā ar 3:4. Bauskas komandas rindās divus vārtus pēc kārtas astoņu sekunžu laikā guva Valts Smilga, bet periods noslēdzās 5:5. Izšķirošajā cīņas nogrieznī viesi ātri ieguva 5:7 vadību, bet laukuma saimnieki atbildi parādā nepalika – divās minūtēs iesisti trīs vārti un pārņemta vadība mačā ar 8:7, bet divu vārtu pārsvaru mājiniekiem spēlējot vairākumā nodrošināja Armīns Timinskis. Viesi atbildēja ar vienu precīzu metienu, bet SC «Mēmele/Code» izturēja jūrmalnieku spiedienu un svinēja uzvaru ar 9:8.

Laukuma saimnieku labā četri vārti Aivim Barkovskim, bet 2+1 iespēja Valts Smilga, savukārt 1+2 Toma Mengota kontā. Pa vieniem vārtiem Armīnam Timinskim un Armandam Lauvam, bet rezultatīva piespēle Andrim Zutim, Rinaldam Smilgam, Pēterim Mazikam un Ingusam Panteļejevam.

SC «Mēmele/Code» ar 34 punktiem ieņem trešo vietu Rietumu grupā. Nākamā spēle Bauskas novada komandai 11.februārī  viesos pret «Vārmi».
 

Sarežģītā situācijā, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, nonākusi Elvi florbola līgas komanda «Bauska». 4.februāra zaudējums viesos pret «Ķekava» spēlētājiem ar 9:8 baušķeniekus nostādījusi situācijā, kad noteikti jāuzvar atlikušās trīs spēles un jācer uz konkurentu neveiksmēm. Spēle Ķekavā sākās ar mājinieku izrāvienu 4:0. Tiesa, cīņas turpinājumā lieliska atspēlēšanās padevās Bauskas komandas florbolistiem, kuri mača vidū jau atradās vadībā ar 4:5, bet otrais periods noslēdzās ar rezultātu 6:6.

Viesi slikti iesāka spēles pēdējās divdesmit minūtes nokļūstot iedzinējos ar 8:6. Bauska uzsāka pakaļdzīšanos. Vārtus mazākumā guva baušķenieks Nikita Maksurovs, bet jau mirkli vēlāk ķekavnieki atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Labu iespēju sadeldēt rezultātu līdz minimumam septiņas minūtes pirms spēles beigām neizmantoja Bauskas komandas spēlētājs Toms Niedre, kurš nerealizēja soda metienu. Viesi piecas minūtes līdz spēles beigām guva vienus vārtus, bet laika nepietika un «Bauska» zaudēja ar 9:8.

Viesu komandas labā ar 2+1 izcēlās Pēteris Zeltiņš, bet 1+1 Ģirta Laugaļa kontā, savukārt divas rezultatīvas piespēles Tomam Niedrem. Pa vārtiem katrs guva Nikita Maksurovs, Lotārs Melderis, Artūrs Dulbe un Dinārs Vaitaitis, bet rezultatīvu piespēli atdeva Gatis Pelēķis un Māris Akmentiņš. 
 
Trīs spēle līdz regulārā turnīra beigām «Bauska» ar 22 punktiem ir devītajā vietā, ar ko pietiek, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, jo Igaunijas čempione «EMU SK», kad patlaban atrodas septītajā vietā, izslēgšanas spēlēs nespēlēs. Baušķeniekiem ar 21 punktu «astē» sēž «Pārgauja» un «Kurši/Ekovalis». 
 
Nākamā spēlē Bauskas spēlētājiem 10.februārī mājās pret «Pārgauju».
 


 

«Bauska» turpina cīņu par «play-off», SC «Mēmele/Code» uzvar

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija