Bauska uz mājām atved 0-2

2014-03-02 21:56

Otrajā play-off cīņā šovakar, 2.martā, devās FK „Bauska” florbolisti, kuri otro dienu pēc kārtas viesojās pie „Lielvārde” komandas. Baušķeniekiem, lai uzvarētu, pietrūka momentu realizācija un, diemžēl, arī otrajā play-off cīņā tiek piedzīvots zaudējums ar 8:5.

Pretēji vakardienas scenārijam, šoreiz ātrus vārtus gūst mājinieki, pie tam divus. Bauska atbildi dod ar Pētera Zeltiņa precīzo metienu, kurš panāk 2:1. Mājinieki pirms perioda beigām panāk 3:1.

Baušķenieki otrā perioda laikā sagriež visu kājām gaisā. Izdodas ne tikai atspēlēties, bet arī izvirzīties vadībā ar 3:4 pēc Edgara Liepas vārtiem un vēlāk Pētera diviem precīzajiem raidījumiem. Bauskas komandas prieki izrādās īsi, jo „Lielvārde” minūtes laikā izlīdzina rezultātu, un pēc tam arī gūst vārtus skaitliskajā mazākumā. Pēc otrā perioda 5:4.

Spēles beigu periodā mājinieki izraujas ar 7:4. Lai arī Zeltiņš gūst savus 4. vārtus šodien, lielvārdieši atbild vēl ar pēdējo bumbiņu Holsta sargātajos vārtus un noslēdz spēli ar rezultātu 8:5.

Ingus Panteļejevs, FK „Bauska”  treneris ,par spēli.

„Neko darīt. Vajadzēja vienu spēli no šīm divām uzvarēt, bet tagad nāksies uzvarēt atlikušās trīs.”

Vakardienas spēle un šodienas. Kādi secinājumi?

„Šodien, lai arī tika zaudēta spēle, spēles izpildījums krietni labāks. Tika izdarīti krietni vairāk metieni nekā „Lielvārdei” , tomēr ar realizāciju mums negāja. Iespēju bija arī vairāk nekā vakar, taču nespējām realizēt. Momenti bija, vajadzēja iemest.”

Palaidāt, pierāvāt un atkal palaidāt.

„Atkal kādā brīdī atslābinājāmies. Lai arī sākumā mēs zaudējām ar 1:3, mēs jutām, ka varam cīnīties un uzvarēt. Otrajā pierāvām klāt, pat bijām vadībā, taču tad kādā brīdī zaudējām koncentrēšanos. Nav tā stabilitāte noturīga mums. Ar to ir visgrūtāk. Viens no tādiem brīžiem, kurš mūs iegāza, bija šie ielaistie vārti vairākumā. Tā nedrīkst spēlēt, tā nevar kļūdīties.”

Ģirts uz soliņa. Kas notika?

„Vienā no epizodēm notraumējās. Arhileja. Tas mūs arī ietekmēja. Ģirts ir ļoti nepieciešams komandai, lai mēs labi nospēlētu. Pēc tam, kad Ģirts notraumējās, bija jāmaina virknējumi. Jau pēc vakardienas spēles tika mainīti, un tas bija jādara arī tagad.”

„Vēl ,kas mums traucē, tā ir iekšējā disciplīna. Tad viens nav apmierināts ar kaut ko, tad otrs. Jāsēdina malā, lai padomā. Tā nevar. Jāsaprot, kā un kad ir jāuzvedās. Brīzīem vairāk ir audzināšana, bet tā nevar. Ir situācijas, spēles pavērsieni, notikumi. Ir jāsaprot. Ir jākoncentrējas līdz galam un jādomā līdzi. Palaisties nevar!”

Bauskā nākamā cīņa!

„Galvas neesam nolaiduši. Cīnīsimies tikai par uzvaru!”

 

Par labāko FK „ Bauska” rindās tik atzīts- Pēteris Zeltiņš

Rezultativitātes punktus FK „Bauska” komandā guva-

Pēteris Zeltiņš 4+0

Toms Niedre 0+3

Edgars Liepa 1+0

Rolands Kovaļevskis 0+1

 

Trešo play-off cīņu starp „Bausku” un „Lielvārdi” varēsim vērot sestdien, 8.martā, SN „Mēmele” plkst. 18:00.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauska uz mājām atved 0-2

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija