Bauskas florbolisti uzvar ceturto spēli pēc kārtas

2014-12-28 12:15

Latvijas florbola virslīgas čempionātā florbola klubs (FK) «Bauska» savās mājās gada pēdējā spēlē izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 9:4 pret SK «Pārgauja» vienību.

Spēli pārliecinoši labāk iesāka baušķenieki, izmantojot iespējas ātri panāca sev labvēlīgu rezultātu 3:0. Viesi pirmā perioda laikā samazināja vārtu starpību līdz minimumam, panākot 3:2. Lieliskas piespēļu dāļātāja dotības nodemonstrēja Toms Niedre, kurš asistēja saviem partneriem pirmajos trīs komandas gūtajos vārtos.

Otrā trešdaļas laikā mājinieki pārsvaru palielināja. Ar realizētu soda metienu, savus trešos vārtus spēlē guva Rolands Kovaļevskis, panākot 4:2 baušķenieku labā. Jāpiemin, ka Rolands ar 34 gūtajiem vārtiem ir pārliecinoši labākais vārtu guvējs virslīgā šajā sezonā. Vēl pa precīzam metieniem trešdaļā Ņikitam Maksurovam un Edgaram Lujānam, bet viesiem šajā periodā viens precīzs raidījums.

Spēles noslēdzošajā trešdaļā «Bauska» turpina iesākto un samet viesu komandas vārtos vēl trīs bumbiņas uz ko pretinieks atbild ar vienu precīzu raidījumu un spēle noslēdzās ar rezultātu 9:4 mājinieku labā.

 

SK «Pārgauja» galvenais treneris Mārtiņš Jarohovičs par spēli.

 „Pret «Bausku» gatavojāmies ļoti nopietni, lai arī pēdējais treniņš aizvadīt nepilnā sastāvā. Diemžēl, zaudējām svarīgus trīs punktus pret komandu ar kuru, ļoti iespējams, ka cīnīsimies par iekļūšanu play-off.”

 

„Nebijām gatavi pašā spēles sākumā. Ātri ielaidām trīs vārtus, tad atspēlējāmies, bet palaidām atkal Bausku pārāk tālu.”

 

„Liela nozīme šai spēlē bija cīņai pie bortiem. Mēs šajā elementā zaudējām pārliecinoši, kas arī izrādījās viens no galvenajiem iemesliem zaudējumam. Zaudējot divcīņu, tiek zaudēta bumbiņa un ja nav bumbiņa, tad iemest nevar.”

 

„Nākamajās spēlēs jāņem tik punktu, cik iespējams. No 3.-8.vietai komandas atrodas ļoti blīvi un cīņa par play-off būs sīvā.”

 

 

FK «Bauska» galvenais treneris Ingus Panteļejevs par spēli.

 „Spēles kvalitātes ziņā šī bija daudz labāka spēle par iepriekš divām aizvadītajām. Par labu nāca treniņš pirms mača, uz kuru ieradās praktiski visa komanda. Lai arī uzvarējām pārliecinoši, spēle bija ļoti līdzvērtīga. Mēs labāk pratām realizēt savus momentus, arī vārtsargs ļoti labi nospēlēja”

 

„Jāstrādā pie vairākuma realizācijas. Kopējo spēlei ainu pabojāja ielaistie vārti vairākumā.”

 

„Trāpīju uz maiņu Kovaļevskis, Niedre un Vāvers. Viņi ļoti labi sapratās, izveidoja laukumā sadarbību. Daudz vairāk gaidīju no otrās maiņas, īpaši no Zeltiņa, kurš ir krietni tālu no savas optimālās sportiskās formas. Būs jāmēģina vēl paeksperimentēt ar virknējumiem, lai atrastu to labāko risinājumu.”

 

FK «Bauska» komandas labākais spēlētājs Ņikita Maksurovs par spēli.

„Pratām izmantot savas iespējas pretuzbrukumos. Spēles turpinājumā sākām ar viņiem skrieties, kas nebija vajadzīgs, jo uzreiz ielaidām vārtus.»
 

Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandas labā guva -

Rolands Kovaļevskis 3+1

Toms Niedre 0+4

Ņikita Maksurovs 2+1

Valdis Vāvers 2+0

Andis Levītis, Edgars Lujāns 1+0

Toms Rozentāls, Pēteris Zeltiņš 0+1

 

Pateicoties uzvarai, «Bauska» nostiprinājusies 7.vietā turnīra tabulā.

Nākamā spēle baušķeniekiem mājās, 3.janvārī pret čempionāta līderi «Mogo-RTU/Rockets» komandu.

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Bauskas florbolisti uzvar ceturto spēli pēc kārtas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija