Bauskai zaudējums ar -35

2014-01-16 22:54

Šovakar, 16. janvārī, savu 15. spēli Latvijas basketbola 3.līgas čempionātā aizvadīja „Bauskas BJSS” komanda. Šīs dienas pretinieki  „Sigulda” baušķeniekus ,salaužot otrajā puslaikā, sagrāva ar rezultātu 55-90.

Spēles pirmā ceturtdaļa tiek aizvadīta pārliecinoši un veiksmīgi. Prasmīgi tiek veidoti uzbrukumi, izmantotas iespējas un laba, saskaņota aizsardzība. Pēc ceturtdaļas 20-16 mājiniekiem par labu.

Otrajā ceturtdaļā baušķenieku nedienas sākās. Neprecīzi metieni, kļūdas aizsardzībā, ko pretinieki izmantoja savā labā. Pēc puslaika 34-41 viesiem par labu.

Pirms otrā puslaika komanda izskatījās ļoti labi, taču sniegums laukumā ,salīdzinot ar spēles pirmo puslaiku ,stipri vājš. „Bauska” komanda neiemet no groza apakšas, kā arī brīvos tālmetienus, ko ,turpretim ,„Sigulda” paveic godam. Pēc trešās trešdaļas 49-66 visiem par labu.

Lai arī „Bauskas BJSS” komanda cīnījās līdz pēdējam, tomēr iemest neizdodas teju nevienam. Aizvadīta vissliktākā ceturtdaļa čempionātā. Gūti vien 6 punkti 10 minūtēs, uz ko viesi atbild ar 24 punktiem.

Ierasti, Ivaram Zemītim bagātākā punktu bagāžā. Šovakar 28 punkti un 12 atlecošās bumbas.

Renārs Rupkus 6 pts., 3 atl.b.; Juris Ojāru 6 pts., 3 atl.b.; Dāvis Kravalis 4 pts., 10 atl.b.; Arnis Simsons 4 pts., 10 atl.b.; Toms Vilks 3 pts., 3 atl.b., 5 piesp.; Edgars Markūns 2 pts., 1 atl.b.; Elvis Simanovičs 1 pts., 3 atl.b.; Mārcis Žabovs 1 pts., 2 atl.b., 3 piesp.

 

Līga Rimševica „Bauskas BJSS” pēc spēles, saprotams ,maz ko pasacīja.

„Pat negribas runāt. Zēni ļoti dusmīgi paši uz sevis. Pats redzi, visi ātri pazuda. Nu ko lai saka?! Negāja. Vienkārši negāja. Nevienam. Pat Ivaram. Visi meta, neviens nevarēja iemest. Laidām jaunos, viņiem arī neveicās. Nebija mūsu diena. Gatavi bijām, noskaņojāmies. Vēl zēni teica, ka noteikti jāuzvar, taču ,redz, nesanāca. Neko pārmest nevar, visi cīnījās, bet rezultāts ir tāds, kāds viņš ir. Smagi, ļoti sāpīgi.”

 

Nākamā spēle „Bauska BJSS” komandai 23.janvārī plkst. 19:00 pret „Rugāji” komandu.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauska zaudē ar -35

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija