Bauskai arī viesos izdodas uzvarēt Ulbroku

2013-12-08 21:30

    Šodien, 8.decembrī, uz Ulbroku devās Fk”Bauska” florbolisti, kurus uzņēma „Ulbroka/FS Masters” komanda. Atgādinām,ka vakardien Bauskā, abu komandu cīņā, uzvarēja baušķenieki ar rezultātu 6-4. Bauska arī šodien pārspēja savus pretiniekus ar rezultātu 5-6.

    Uz spēli baušķenieki devās vien 11 vīru sastāvā. Kā zinām, trauma Rolandam Kovaļevskim un Andim Levītim. Rolands ierindā jau būs uz nākamo spēli, toties Andis visticamāk, šogad laukumā vairs neizies. Šodien komandai līdzi nedevās arī Ģirts Laugalis un Pēteris Maziks.

    Par nelielu kuriozu parūpējās tiesneši, kuri ,sajaukdami spēles sākuma laiku, ieradās ar pusstundas nokavēšanos. Kā smej baušķenieku treneris, tas viņiem nācis par labu.

Spēles pirmo trešdaļu pilnībā kontrolēja „Bauska”. Spēles taktika savādāka, kā vakar un rezultāts arī krietni labāks. Pirmās trešdaļas galā uz tablo 0-3 par labu baušķeniekiem. Pirmais iemeta Valdis Vāvers, tad Toms Rozentāls un Gints Velmunskis.

Otrās trešdaļas sākumā turpinājums tāds pats. Baušķeniekiem panākot 0-4, mājinieki atguva vienus vārtus, taču Zeltiņš ātri iemet un jau 1-5, kad jāspēlē vēl 30 minūtes. „Ulbroka” juzdami, ka zeme zem kājām deg, sāka daudz centīgāk tiekties uz vārtiem, kas arī izdevās. Pēc otrās trešdaļas 3-6 par labu viesiem no Bauskas.

Trešā trešdaļa aizrit nervozā gaisotnē. Ulbroka pietuvojas līdz 4-6. Minūti pirms spēles beigām iemet „ Ulbroka” , taču ar to arī viss un „Bauska” svin arī viesos uzvaru, pār šo komandu.

Ingus Panteļejevs FK”Bauska”  treneris par spēli.

„Par cik mums šodien trūka vairāki spēlētāji, šo to pamainījām virknējumos un spēles taktikā. Šķiet, pretinieks tam nebija gatavs. Ar spēli pirmajā trešdaļā esmu apmierināts. Arī līdz otrās trešdaļas vidum, viss bija labi. Tad sākām nevajadzīgi skriet un pavirši nospēlējām konkrētās situācijās. Lai arī izdevās pietuvoties pretiniekam, uzvarējām, kas ir pats galvenais.”

Kā komanda jūtas pēc šīm pēdējām spēlēm? Piektdien, pretī nopietnāks pretinieks.

„Kopumā, viss kārtībā. Prieks par to, ka ir uzlabojusies tieši aizsardzība un vārtsargu spēle. Tiesa, esam spēlējuši pret komandām, kuras vismazāk iemet un tieši spēle pret „Lielvārdi” piektdien parādīs, to mūsu gatavību, spēles kvalitāti, pret nopietnākiem pretiniekiem. Komandā viss kārtībā un ar nepacietību gaidām piektdienu!” tā treneris.

Labākais spēlētājs šovakar FK „Bauska” rindās - Pēteris Zeltiņš

Rezultativitātes punktus šovakar izcīnīja-

Toms Niedre 0+3

Pēteris Zeltiņš, Valdis Vāvers 2+0

Toms Rozentāls, Gints Velmunskis 1+0

Rihards Mallons 0+1

Nākamā spēle baušķeniekiem neierastā laikā un dienā, proti, piektdien, 13.decembrī, plkst. 20:00 SN”Mēmele” viesosies komanda „Lielvārde”.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

 

 

Bauskai arī viesos izdodas uzvarēt Ulbroku

flors

oko | 2013-12-09

(Ēzelim) Painteresējies vispirms kur viņi stādā,lai tev ēzelim būtu gaisma,un varētu tupus rakstus rakstīt,kazjols ne ēzelis,,,,,,,,,

.

Ēzelis | 2013-12-08

Kas Mazikam un Laugalim pa dzīrēm, kāds adventes pasākums?

Jauna diskusija