Bauskai florbolā melnā diena

2013-03-20 21:45

Kā jau iepriekš informējām, šovakar SN Mēmele laukumā devās Bauskas BJSS florbolisti un FS Masters/ Ulbroka florbolisti. Abas komandas savā starpā tikās U12, U14, U16 un U18 vecuma grupās. 

U12 Bauska BJSS 2-4 FS Masters/ Ulbroka ar šādu rezultātu noslēdzās šīs dienas pirmā spēle. Pirmo trešdaļu Bauskai izdevās uzvarēt ar minimālu pārsvaru 1-0. Otrā trešdaļa noslēdzās 2-2. Bauskai trešajā trešdaļā iemest neizdevās, turpretī Ulbrokas florbolisti iemeta divreiz un svinēja uzvaru ar 2-4. 

Pie punktiem šajā spēlē Bauskas rindās tika- 

Renārs Velhoviks 2+0

Tomas Valts Jirgensons 0+1

Kristaps Laugalis 0+1

 

U14 Bauskas BJSS cieta smagu zaudējumu pret Ulbrokas vienaudžiem. Spēle noslēdzās 1-11. Jāpiemin, ka arī Bauskas labā vienīgos vārtus guva...Ulbrokas spēlētājs, kurš raidīja bumbiņu savos vārtos. 

 

U16 Bauskas BJSS 2-3 FS Masters/Ulbroka

Šī spēle beidzās ļoti nepatīkami Bauskas florbolistiem, kuri ielaida izšķirosos vārtus 5 sekundes pirms spēles beigām. Pirmā trešdaļa 1-1. Valdis Vāvers izmantojot vairākumu izlīdzinot rezultātu. Otro trešdaļu Bauska noslēdza iedzinējos ar rezultātu 1-2. Izšķirošajā trešdaļā Bauska rezultātu izlīdzināja, precīzi metot Aivim Barkovskim, pēc Rolanda Kovaļevska piespēles. Turpinājumā, notika iepriekš minētais, līdz spēles beigām bija atlikušas 5 sekundes, kad Bauska ielaida vārtus. Līdz ar to visā spēlē nācās piedzīvot nepatīkamu zaudējumu ar 2-3. 

Bauskas komandā ar rezultativitātes punktiem atzīmējās- 

Aivis Barkovskis 1+0

Valdis Vāvers 1+0

Rolands Kovaļevskis 0+2

Treneris Agris Grandovskis padalījās iespaidos par spēli. ''Spēle pati par sevi bija spraiga, dinamiska. Zēni cīnijās un spēlēja labi, taču pietrūka veiksme pašās spēles beigās. Treniņos zēni strādā, taču tieši šajā spēlē beigās nospēlējām pavirši un uzvaru izlaidām paši. ''

 

U18 Bauskas BJSS 8-9 FS Masters/ Ulbroka 

Spēle iesākās lieliski, līdz pirmās trešdaļas vidum Bauskai stabils pārsvars 3-0. Otra puse trešdaļai jau tikpat veiksmīga Ulbrokai, ejot pārtraukumā 3-3. Turpinot tradīciju, Bauska otrajā trešdaļa iemeta atkal 3 vārtus. Pēc otrā 6-3 Bauskas labā. Trešās trešdaļas iesākumā Bauskai pārsvars jau 7-4. Šķita, ka uzvara rokā, taču, Ulbrokas florbolisti panāca izlīdzinājumu 7-7, kad līdz spēles beigām jāspēlē 7 minūtes. Aivis Barkovskis jau mirkli vēlāk meta precīzi izvirzot Bausku vadībā. Bet pusotru minūti līdz spēles beigām Ulbroka izlīdzina rezultātu. Pēcspēles meitienu precīzāki viesi no Ulbrokas, un visā spēlē arī viņi svinēja uzvaru ar 8-9. 

Vienīgo pēcspēles metienu Bauskas komandā realizēja Ņikita Maksurovs, pirms kura garām aizmeta  Rolands Kovaļevskis, Valdis Vāvers un pēdējo metienu garām meta arī Toms Niedre. 

Ingus Panteļejevs par spēli sacīja, ka pretinieks teju visus vārtus guva pretuzubrukumos. ''Zaudējām vārtus ātrajos. Nenospēlējām līdz galam precīzi. ''

''Treniņos visi strādā, apmeklējums ļoti labs. Pretinieks spēcīgs, taču atradāmies vadībā 3-0, tad 7-4. Nu nevajadzējka šādi izlaist uzvaru, nevajadzēja. ''

Bulīši. 

''Tur jau pašiem spēlētājiem jāizstrādā sava individuālā mešanas pieeja pie katra metiena. Treniņos mazāk ''jāzīmējās'' vai vēl sazin kas jādara, bet gan jāizstrādā katram sava individuālā metienu sistēma. Šādās spēlēs izšķir izgājienu kvalitāte spēles rezultātu, mums tā kvalitāte ir kāda ir, jo spēlētāji nav iestrādājuši savu metienu, taču pretiniekiem visi bulīši bija jau iepriekš gatavoti katram individuāli pie tā strādājot. ''

 

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe