Bauskai sudrabs

2013-05-18 22:58

 

18. maijā uz Lielvārdi devās „Bauskas BJSS” U16 komanda. Tiekoties ar mājiniekiem baušķenieki cīnījās par zelta medaļām šajā vecuma grupā. Diemžēl ar rezultātu 5-2 pārāki bija „Lielvārde”. Līdz ar to „Bauskas BJSS” U16 komandai šogad sudraba medaļas.

Divi ātri mājinieku vārti „Lielvārdei” nodrošināja ātru pārsvaru. Rezultātu starpību izdevās samazināt Valdim Vāveram vairākumā , 1-2.

Epizodiski veiksmīgāk spēlējot „Lielvārdei” izdodas panākt 4-1. Bauskai neapskaužama situācija, kuru labot neizdodas. Rolandam Kovaļevskim izdodas iemest, panākot 4-2, taču „Lielvārde” vienus vārtus atgūst, izcīnot visā spēlē uzvaru ar rezultātu 5-2.

Agris Grandovskis uzsver spēles nianses. „ Daudz kur mums nepaveicās. Vārtu stabs, tad rikošeti, noraidījumi un t.t. Taču tas viss pieder pie spēles epizodēm. Nenoliegšu, pretinieks spēcīgs. Visu cieņu.”

„Nespējām izmantot epizodes. Epizode, kur Rolands izskrēja mazākumā viens pret vārtsargu, bet uzmeta pa vārtu stabu. Tur visādi pēc tam varēja spēle iegrozīties. Katrā ziņā par cīņas sparu sūdzēties nevar. Zēni darīja visu, lai uzvarētu, bet šoreiz mazliet pietrūka”, tā A.Grandovskis.

Šajā spēlē ar punktiem atzīmējās-

Valdis Vāvers 1+1

Rolands Kovaļevskis 1+0

Par sezonas labāko spēlētāju „Bauska BJSS” komandā tika atzīts Rolands Kovaļevskis.

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe