Bauskai uzvara pēcspēles soda metienos (U18)

2013-11-30 14:40

Vakardien, 29.novembrī „Bauskas BJSS” U18 komanda viesojās Rīgas Olimpiskajā centrā, kurā tikās ar „FS Masters/Ulbroka” komandu. Spēles pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti 3-3,baušķenieki guva uzvaru pēcspēles soda metienos ar 3-4.

Spēle aizritēja ļoti līdzvērtīgi un sīvi. Baušķeniekiem ļoti daudz izdevības, kurams, diemžēl paliek neizmantotas pateicoties vārtsarga labajam sniegumam vai pašu neprecizitātes dēļ. Baušķenieki atradās iedzinējos ar 3-2, kad jāspēlē vēl tīs minūtes. Sekojot abpusējam noraidījumam „Bauska” treneris izlemj mainīt vārtsargu pret laukuma spēlētāju, kas arī deva vēlamo rezultātu. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām Valdis Vāvers raida bumbiņu pretinieka vārtos un panāk 3-3.

Pēcspēles soda metienus realizē Rolands Kovaļevskis kurš, diemžēl guva savainojumu pirmajā trešdaļā un laukumā spēles pamatlaikā vairs nedevās, kā arī vārtus guva Valdis Vāvers. Savas iespējas neizmantoja Dinārs Vaitaitis un Edgars Liepa.

Spēlē pirmos vārtus baušķenieku labā guva Aivis Barkovskis. Divi vārti Valda Vāvera kontā.

 

„Bauska BJSS’ komandai sestais panākums tikpat spēlēs un joprojām stabilas līdera pozīcijas turnīra tabulā.

 

Nākamā spēle baušķeniekiem 9.decembrī, kad komanda dosies uz Kuldīgu tiekoties ar „KNSS” vienību. Spēles sākums pulksten 20:00.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Bauskai uzvara pēcspēles soda metienos (U18)

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija