Bauskai vājš sniegums zaudējumā Rīgā

2013-10-05 11:09

Otro spēli Latvijas florbola čempionātā vakar aizvadīja vietējā „FK Bauska” komanda, kura izbraukuma spēlē tikās ar „FK Rīga” vienību.

Spēlei beidzoties rezultāts uz tablo 9-3, par labu rīdziniekiem. Lielākais klupšanas akmens „Bauskai” noteikti bija nedisciplinētā spēle un daudzie noraidījumi.

Spēles 5. Minūtēs mājinieki guva divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 2-0. Līdz trešdaļas beigām „Bauskas” vārtos bumbiņa pabija vēl reizi, un pēc trešdaļas 3-0 par labu „FK Rīga” komandai.

Otrās trešdaļas sākums liecināja par to, ka „Bauska” ir saņēmušies. Vispirms precīzi met Ģirts Laugalis pēc Zeltiņa piespēles un vēlāk jau precīzs Andis Levītis, kuram asistē Pēteris Zeltiņš.

Bauskai bija iespēja spēlēt vairākumā, kad par nesportisku uzvedību tika noraidīts „FK Rīga” spēlētājs, taču, iespēja tika izniekota, jo uz pārkāpumu pretiniekam atbildēja Zeltiņš, kurš arī saņēma noraidījumu.

Turpmākā spēles gaita vien loģisks iznākums. „Bauska” emocionāli spēlējot sapelnīja nevajadzīgus noraidījumus, ļaujot pretiniekiem spēlēt vairākumā, kuru arī mājinieki lieliski izmantoja un gūstot divus bez atbildes vārtus. „Bauska” nokļūst iedzinējs ar 6-2.

Trešajā trešdaļā Reinim Paeglem izdodas vienus vārtus atgūt, kuri arī izrādījās pēdējie šajā spēlē baušķeniekiem. „Rīga” gūst trīs vārtus trešajā trešdaļā un visu spēli uzvar ar 9-3.

 

Ingus Panteļejevs, „FK Bauska” treneris pēcspēles sarunā bija tiešs un konkrēts.

„Nav pat īsti ko teikt!” , sarunu iesāk treneris.

„ Spēlējām ļoti nedisciplinēti. Noraidījumi, kas arī pirmajā spēlē bija aktuāli.”

Nenovērtējāt pretinieku?

„Pirms spēles laikam daži jau ierakstīja tabulā trīs punktus. Sniegums ļoti nepārliecinošs aizsardzībā. ”

„Vārtu sargs ar šķiet nebija gatavs spēlei. Vārtos darbojās visai nepārliecinoši. Saprotu, ka darbs un dzīve citā pilsētā, bet nu, tomēr, treniņos jāstrādā cītīgāk. Pirmais numurs tā nevar stāvēt. Reinim trūkst pieredze, ka vēl neļauj paļauties tik ļoti uz viņu”

Četri spēlētāji devās līdzi „Lielvārdei” uz Somiju.

„Jā, ar to biju rēķinājies. Bija iespēja pārcelt spēli, taču lai nesarežģītu kalendāru vēl vairāk piekritu spēlēt jau noliktajos datumos. Protams, šie spēlētāji noderētu (Rolands, Dinārs, Gints, Toms) , bet lai kompensētu to, kas notika aizsardzība, ar šiem būtu par maz”

Disciplīna pieklibo.

„Maigi teikts. Kas būtu, ja spēlētu pret „Lekringu” vai „RTU” ? Tieši par Pēteri runājot, ja viņam neiet spēle, viņš sāk spēlēt individuāli. Citreiz ar to var „izlīst” cauri, bet nu, šoreiz tas nekam nederēja. Nopelnīja muļķīgu noraidījumu, tā vietā, lai komanda spēlētu lielajā skaitliskajā vairākumā, beigu beigās paši spēlējām 3-5.”

„FK Bauska” komandā ar punktiem izcēlās-

Andis Levīts 1-0

Ģirts Laugalis 1-0

Rainis Paegle 1-0

Pēteris Zeltiņš 0-2

Nākamā spēlē „FK Bauska” komandai 12, Oktobrī, plkst. 17:00 Liepājas Olimpiskajā centrā pret „Kurši” komandu.