Bauskas basketbolisti LBL3 čempionātā turpina spīdoši

2016-10-25 16:18

Latvijas basketbola 3.līgas čempionātā bez zaudējumiem turpina spēlēt SC «Mēmele/Bauskas BJSS» komanda, kas 24.oktobra izbraukumā ar rezultātu 82:62 uzvarēja «BJBS Rīga» basketbolistus.

Toms Vilks SC «Mēmele/Bauskas BJSS» komandas labā guva 21 punktu, izcīnīja 11 atlecošās bumbas un izdarīja 8 rezultatīvas piespēles. 


Bauskas komanda sacentās ar grupas pastarīšiem, komandu, kura līdzšinējās divās cīņās piedzīvoja zaudējumus ar lielu punktu starpību. Neskatoties uz iepriekš uzrādītajiem rezultātiem, baušķenieki ar rīdziniekiem pirmās divas ceturtdaļas cīnijās kā līdzīgs ar līdzīgu – 18:18 un 15:16. Tomēr mača otrajā daļā viesi no Bauskas apliecināja savu varēšanu. Pamatus uzvarai trešās ceturtdaļas ievadā ielika Toms Vilks, kurš īsā laikā guva 13 punktus, bet pretinieku grozā «trīnīti» ielidināja Eliss Upenieks, bet Elmārs Arcimovičs guva četrus punktus.

Bauskas komanda arī ceturtajā ceturtdaļā turpināja mest vairāk punktus pretinieku grozā nekā viņu sāncenši. Spēles pēdējās desmit minūtes baušķenieku rindās ar punktiem izcēlās vairāki spēlētāji un noslēdzošo spēles nogrizeni viesiem izdevās uzvarēt ar 22:11, bet visā spēlē triumfēt ar 82:62.


SC «Mēmele/Bauskas BJSS» komandas treneris Juris Ojāru par spēli.

- Par spēli Rīgā nav daudz ko teikt. Pēc neizteiksmīga pirmā puslaika saņēmāmies un uzvarējām. Komanda šobrīd spēlē ļoti labi. Ivars Zemītis un Toms Vilks ir lieliskā formā. Aizsardzībā sedzam cilvēks cilvēku un pagaidām šī taktika attaisnojas. Jaunajos spēlētājos trūkst pārliecība. Vēl baidās izmest metienu, baidās kļūdīties, bet domāju, ka pavisma drīz arī jaunieši sāks demonstrēt stabilu sniegumu.
- Visu laiku spēlēt izbraukumā ir grūti. Svešās zāles un pārbraucieni visiem jau apnikuši. Komanda gaida iespēju ātrāk spēlēt savās mājās, savu skatītāju priekšā. Centīsimies tikpat veiksmīgi  spēlēt arī savās mājās. 
 
SC «Mēmele/Bauskas BJSS» komandā statistikas rādītājos atzīmējās – Toms Vilks – 21p., 11a.b., 8r.p., Elmārs Arcimovičs – 16p., Arnis Simsons – 14p., Eliss Upenieks – 11p., Niks Gaigalietis – 10p., 12a.b., Miks Cepure – 5p., Ivars Puļķis – 3p., Jānis Lietavietis, Niks Konstantīns Dibets – 1p.
 
SC «Mēmele/Bauskas BJSS» nākamā spēle čempionātā 31.oktobrī viesos pret «Carnikava»
 

Bauskas basketbolisti LBL3 čempionātā turpina spīdoši

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija