J. Ojāru: Skatītājs ir sestais laukuma spēlētājs, kurš neļauj apstāties un dzen komandu uz priekšu

2017-04-04 14:15

Negaidīti pārliecinošu uzvaru Latvijas basketbola 3.līgas (LBL3) 1/4finālā izcīnījusi «SC Mēmele/Bauskas BJSS» komanda, kura divu spēļu summā ar +46 (202:156) sagrāva spēcīgo «Carnikava» vienību. Pusfinālā mūsējie spēlēs pret «Jaunpili.»
«SC Mēmele/ Bauskas BJSS» komandā divās 1/4fināla spēlēs rezultatīvākais ar 40 punktiem bija Toms Vilks. 

Baušķenieki pret carnikaviešiem spēlēja arī grupu turnīrā, kad divās spēlēs mūsējie nespēja uzvarēt ne reizi.

Pirmajā komandu tikšanās reizē izslēgšanas spēļu fāzē čempionāta 1/4finālā marta beigās sporta namā «Mēmele» Bauskā skatītāji tribīnes piepildīja praktiski pilnas. Atblastītāju motivēti, mājinieki savus pretiniekus sagrāva ar 104:76. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās ar 21 punktu katram bija Ivars Zemītis un Arnis Simsons. Arī zem groziem visvairāk bumbas savāca Ivars –14, bet 19 punktus guva Toms Vilks, savukārt Elmārs Arcimovičs sameta 17.

Arī atbildes spēlē 3.aprīlī «SC Mēmele/Bauskas BJSS» saviem pretiniekiem nedeva nekādas cerībās un viesi no Bauskas mājiniekus pārspēja ar 98:80.
Bauskas komandas rindās laukumā devās visi spēlētāji, bet punktus neguva tikai Ginters Plukass.
Rezultatīvākais no mūsējiem mačā bija Toms Vilks ar 21 gūtiem punktiem, pa 13 punktiem Arnim Simsonam un Ivaram Zemītim. Elmārs Arcimovičs – 11p., Artūrs Vītols – 10. Pa 8 punktiem Ivaram Puļķim un Mikum Karlovam.

LBL3 pusfinālā «SC Mēmele/Bauskas BJSS» sacentīsies ar «Jaunpils» vienību. Pirmā spēle šo piektdien, 7.aprīlī plkst. 20:00 s/n «Mēmele».


Bauskas komandas treneris Juris Ojāru:

- Es ticēju saviem spēlētājiem, bet ka pretinieku izdosies burtiski «samalt miltos» neuzdrošinājos prognozēt. Uzvarējām ļoti spēcīgu pretinieku pret kuru regulārajā čempionātā nespējām parādīt savu spēli. Pretinieki nebija gatavi mūsu agresīvajai aizsardzībai, pārtvērām ļoti daudz bumbas. 
- Panākums meklējams visos spēlētājos. Izslēgšanas spēlēs spēlējam labākajā sastāvā. Iziet laukumā ir gatavi visi 12 basketbolisti. Arī no rezervistiem nāk pozitīvas emocijas un enerģija. Vienībā ir lieliska atmosfēra. Pēc panākuma jūtamies labi, bet viss svarīgākās spēles vēl tikai priekšā.

- Atmosfēra mājas spēlē bija lieliska. Pie pilnām tribīnēm spēlēt savās mājās vienmēr ir patīkami. Skan banāli, bet skatītājs ir sestais laukuma spēlētājs, kurš neļauj apstāties un dzen komandu uz priekšu.

- «Jaunpils» ir laba komanda. Regulārajā turnīrā savās mājās vinnējām mēs, izbraukumā zaudējām. Mums ir labas izredzes, bet redzēs kā situācija izvērtīsies laukumā. Mēs esam ieguvēji, jo aizvadījām divas spēles 1/8finālā. Neesam zaudējuši spēļu garšu. Piektdien s/n «Mēmele» gaidīsim tikpat daudz līdzjūtējus kā pagājušajā reizē. Skatītāju atbalsts ir ļoti nozīmīgs, tāpēc paldies visiem, kuri apmeklē mūsus spēles un dod mums spēku. 

Atgādinām, ka «Jaunpils» vienība turnīra 1/4finālā divu spēļu summā ar 123:133(+10) uzveica BK «Salacgrīva» komandu.

 

J. Ojāru: Skatītājs ir sestais laukuma spēlētājs, kurš neļauj apstāties un dzen komandu uz priekšu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija