Bauskas BJSS basketbolisti nostiprinās grupas galvgalī

2015-11-09 21:37

 

Kārtējo panākumu Latvijas basketbola 3.līgas čempionātā (LBL3) guvuši «Bauskas BJSS» komandas basketbolisti, kuri spēlējot viesos ar 79:74 pārspēja «BJSS Madona» spēlētājus.
 
Madonā, Bauskas komandai palīdzēt nevarēja vieni no komandas līderiem – Oskars Liepiņš un Kaspars Jakubonis un divi jaunie censoņi – Miks Cepure un Mārtiņš Ābele.
 
Viesi no Bauskas uz spēli ieradās pēdējā brīdī. Pilnvērtīga iesildīšanās izpalika un spēlētāji laukumā devās neiesildījušies. Tas atstāja nelabvēlīgu ietekmi uz spēles sākumu, kurā viesi nokļuva iedzinējos ar 9:0. «Bauskas BJSS» basketbolisti pakāpeniski iesila, sajuta spēles ritmu un pirmajās piecās minūtēs rezultāts pēc Ivara Zemīša divu punktu metiena kļuva 11:11, bet ceturtdaļas beigās viesiem tikai divu punktu deficīts – 19:17.
 
Spēles otrajā ceturtdaļā komandas cīnījās punkts punktā. Baušķenieki otro ceturtdaļu uzvarēja ar 19:14. Izšķirošo izrāvienu viesi ieguva pēc Mika Karlova veiksmīgās spēles, kad viņš guva sešu punktus pēc kārtas, bet pa reizei precīzi meta Ivars Zemītis un Toms Vilks nodrošinot Bauskas komandai vadību ar 36:33.
 
Otrās ceturtdaļas iesākto, viesu komanda turpināja arī mača pirmspēdējā ceturtdaļā, kurā madonieši tika uzvarēti ar 21:16. Lielisku trešdaļu aizvadīja «Bauskas BJSS» komandas spēlētājs Arnis Simsons, kurš guva 11 punktus izvirzot savu komandu vadībā ar 57:49.
 
Mača beigu daļā komandas spēlēja atklātu basketbolu. Viesi no Bauskas turpināja kontrolēt spēli un pie +11 punktiem laukumā devās arī jaunie spēlētāji, kuri līdz šim mačā piedalījās tikai epizodiski. Krasas izmaiņa spēles gaitā nenotika un viesi no Bauskas svinēja sesto uzvaru septiņās LBL3 čempionāta spēles.
 
«Bauskas BJSS» komandas treneris  Juris Ojāru par spēli.
«Lai arī sākums bija grūts, mēs sajutām spēli, pārņēmām vadību un uzvarējām. Praktiski, spēlētājiem laukumā viss izdevās un mēs aizvadījām ļoti kvalitatīvu maču.»
 
«Bauskas BJSS» komandā statistikas rādītājos izcēlās – Arnis Simsons – 22 punkti (p.), 7 atlecošās bumbas (a.b.), Ivars Zemītis – 17 p., 9 a.b., Toms Vilks – 13 p., 6 a.b., 5 rezultatīvas piespēles (r.p.), Mikus Karlovs – 12 p., 9 a.b., Niks Gaigalietis – 7 p., Māris Skrējāns – 6 p., Roberts Cers – 2 p.
 
Bauskas komanda ar sešiem panākumiem septiņās spēlēs ieņem 1.vietu LBL3 čempionāta B grupā.
 
Nākamā spēle «Bauskas BJSS» komandai ceturtdien, 12. novembrī savās mājās pret jau šajā sezonā uzvarēto «BJSS Alūksne» komandu. 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

Topic: Bauskas BJSS basketbolisti nostiprinās grupas galvgalī

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija