Bauskas BJSS basketbolistiem sezona noslēgusies

2015-05-01 18:33
 
Ciešot zaudējumu Latvijas Basketbola trešās divīzijas ceturtdaļfināla atbilde spēlē, viesos pie BK «Salacgrīva» vienības, «Bauskas BJSS» komandas spēlētāji ar rezultātu 94:74 piekāpās pretiniekiem un līdz ar to sezona baušķeniekiem ir beigusies.
 
Pirmajā ceturtdaļfināla mačā Bauskā, mājinieki zaudēja vien ar -9 punktu deficītu, kas deva mazliet cerības uz labvēlīgu rezultātu divu spēļu summā, taču zaudējums viesos nozīmēja sezonas beigas.
 
Salacgrīvas komandas spēlētāji lēni, bet pārliecinoši, jau no paša spēles sākuma būvēja drošu pamatus panākumam, izvirzoties vadībā ar 12:5 un 20:8, bet visā ceturtdaļa triumfējot ar 29:17. Smagi baušķeniekiem veicās arī otrajā ceturtdaļā, kurā zaudēts ar 22:16, bet dodoties pārtraukumā pēc puslaika 51:35 un praktiski izredzes uz labvēlīgu rezultātu bija izgaisušas.
 
Arī trešā trešdaļa viesiem no Bauskas bija neveiksmīga. Tā zaudēta ar 28:18 un pirms pēdējām desmit minūtēm rezultāts bija 79:53 vienības «Salacgrīva» labā. Mača pēdējo ceturtdaļu viesu komandas basketbolistiem izdevās noslēgt uz pozitīvas nots un uzvarēt ar 15:21, tomēr visā mačā zaudējums ar 94:74.
Divu spēļu sumā baušķenieki kapitulēja ar -29 un noslēdza čempionātu ne zemāk, kā 7 pozīcijā, kas ir labāks rādītājs kā pērn.
 
Komandas «Bauskas BJSS» sastāvā rezultatīvākais bija Mikus Karlovs, kuram 14 punkti (p.) un labākais atlecošo bumbu rādītājs komandā — 7.
Renārs Rupkus 13 p., Arnis Simsons 12 p., Māris Skrējāns 11 p., Izvars Zemītis 7 p., Roberts Cers 6 p., Toms Vilks 5 p., Jānis Lietavietis, Mārtiņš Ābele katram pa 3 punktiem.
 
«Bauskas BJSS» vienības trenere, Līga rimševica par spēli.
 
«Būsim reāli. Salacgrīva ir ļoti spēcīga komanda. Spēlējām pret pērnā gada čempioniem. Vīri nospēlēja labi, visi cīnījās, bija noskaņojušies, gluži vienkārši pretinieks bija pārāks.»
 
«Spēle kopumā nebija slikta, bet mēs pārliecinoši zaudējām cīņā par bumbām. Pretinieku komandas garie spēlētāji nospēlēja ļoti labi. Vēlu viņiem veiksmi turpmākajās spēlēs.»
 
«Domāju, ka varam nospēlēt labāk. Pirmais piecinieks mums ir pa spēkam. Salīdzinot ar pērno gadu, nospēlējām labāk. Esam vairāk saspēlējušies. Visi cīnījāmies, darījām ko varējām, bet nepaveicās.»
 
 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

 

 

Topic: Bauskas BJSS basketbolistiem sezona noslēgusies

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija