Bauskas futbola veterāniem otrā vieta Daugavpilī

2015-05-07 14:49
LSVS (Latvijas Sporta veterānu — senioru savienības) Pašvaldību 52. Sporta spēļu finālsacensībās telpu futbolā 40+ vecuma grupā kungiem, kuras notika aizvadītās nedēļas nogalē Daugavpilī, Bauskas novada futbolisti ieguva otro vietu.
 
Turnīrā piedalījās astoņas komandas no Valmieras, Rēzeknes, Daugavpils, Aizkraukles, Olaines un Tukuma novadiem, kā arī Rīgas pilsētas. Sadaloties divās apakšgrupās, novadu pārstāvji izspēlēja grupu spēles. Pusfinālā iekļuva A un B grupas divas spēcīgākās komandas.
 
Bauskas futbolisti B grupā sacentās ar Tukuma, Aizkraukles un Daugavpils II pārstāvjiem. Pirmajā mačā tehniskie daugavpilieši pārspēti ar 4:3, tad sagrauti Aizkraukles spēlētāji ar 7:1, bet pēdējā grupu cīņā ar rezultātu 4:2 uzvara pār Tukuma spēlētājiem.
 
Pusfinālā baušķeniekiem pretī stājās A grupas otrās vietas ieguvēja Olaines novada komanda.
 
Ar olainiešiem Bauskas komanda tik galā pārliecinoši, uzvarot to ar 3:1 nodrošinot vietu finālā.
 
Finālā tikās Bauskas un Daugavpils novada futbolisti. Mājiniekiem sastāvā, kā ierasts spēcīgi futbolisti — kādreizējie Latvijas valstsvienības pārstāvji. Spēlējot no aizsardzības, vienā no pretuzbrukumiem baušķeniekiem izdevās atklāt spēles rezultātu, izvirzoties vadībā ar 1:0. Mājinieki ar vien vairāk kontrolēja bumbu un bīstami izbruka. Spiedienu Bauskas novada komandai izturēt neizdevās un ātri zaudējot divus vārtu, viņi nonāca iedzinējos jau ar 1:2. Zaudēt vairs nebija ko, un baušķenieki metās uz priekšu, nomainot vārtsargu pret piekto laukuma spēlētāju. Diemžēl vārtus gūt neizdevās un beigu rezultātā zaudējums ar 3:1 spēcīgajai Daugavpils I komandai.
 
Pērn baušķeniekiem šis turnīrs nebija veiksmīgs un izcīnīta vien ceturtā vieta, bet gluži kā šogad, pirms diviem gadiem finālā zaudējums daugavpiliešiem.  
 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 
 

Bauskas futbola veterāniem otrā vieta Daugavpilī

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija