Bauskas hokejistiem zelta medaļas LCHL regulārajā čempionātā

2016-03-21 20:07
LCHL Amatieru hokeja līgas regulārā čempionāta uzvarētāji - «Bauska»
Didzis Lukšis, Renārs Šeiners, Artis Dīcmanis, Gatis Lazda, Kaspars Trasūns, Mārtiņš Tihanovs, Gatis Feldmanis, Toms Krumpāns, Uldis Kreigers, Aldis Bičevskis, Jānis Karūss, Aivars Duklavs, Didzis Domokējevs, Mareks Matuzonis, Kristaps Ozols, Valentīns Ņikaņins, Oļegs Arsjeņtjevs, Aigars Grīnbergs, Oļegs Arseņtjevs, Kaspars Ķiģelis, Kalvis Bernauts, Māris Lasmanis, Normunds Zvaigzne, Ingus Panteļejevs, Zigmārs Smeters, Jānis Klabis, Didzis Bonāts, Raimonds Bitins.   
 
LCHL Veterānu 2.līgas regulārā čempionāta uzvarētāji - «Bauska»
Zigmārs Smeters, Raivo Gruzda, Lainings Metenis, Raimonds Bitins, Jānis Klabis, Česlavs Kadiševs, Edgars Namiķis, Aivars Brūvers, Andris Rutkis, Toms Krumpāns, Oļegs Arsentjevs, Gatis Feldmanis, Artis Dīcmanis, Kaspars Trasūns, Jevgēnijs Avdejevs, Mareks Matuzonis, Jānis Dzenis, Ingus Panteļejevs, Didzis Domokejevs, Valentīns Ņikaņins, Andis Bērziņš, Pēteris Nagņibeda, Andris Bāliņš, Gints Liepiņš, Aigars Grīnbergs, Normunds Vāvers, Normunds Zvaigzne.
 
 
Hokeja kluba (HK) «Bauska» hokejisti šogad veiksmīgi spēlē Latvijas centra hokeja līgas (LCHL) čempionātā izcīnot zelta medaļas.
 
LCHL regulāro čempionātu HK «Bauska» uzvarēja Amatieru un Veterānu 2.līgā, Bauskas hokejisti turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs, lai cīnītos par čempionāta kausu.
 
HK «Bauska» pastāvēšanas vēsturē šis ir pirmais zelts kādā no regulārā čempionāta turnīriem. Iepriekš augstākais rezultāts bija otrā vieta. 
 
LCHL baušķenieki regulārajā čempionātā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu ar 3:5 pret saviem kaimiņiem iecavniekiem, bet atbildes spēlē pārāki bija «Bauskas» hokejisti ar 4:3. Kopumā baušķenieki 20 mačos svinēja 19 uzvaras, pretinieku vārtos viņi ripu raidīja 125 reizes, kamēr kapitulēja 42 reizes un ar 55 iekrātajiem punktiem baušķenieki pārliecinoši par 10 punktiem apsteidza otrajā vietā esošo «Ozolnieki» komandu.
 
Mareks Matuzonis HK «Bauska» komandā spēlē ceturto gadu.
«Mums šogad veiksme stāvēja blakus. Lielas problēmas ar sastāvu nebija, uz vairums spēlēm savācāmies labākajā sastāvā. Dažos mačos mēs veiksmīgāk par pretiniekiem izmantojām savas izdevības gūt vārtus, kas arī ļāva izcīnīt uzvaras.» 
 
Artis Dīcmanis HK «Bauska» kapteinis par sezonu.
«Komanda pirmos astoņus no tās 15 pastāvēšanas gadiem spēlēja ZAHL (Zemgales amatieru hokeja līgā) , tad paralēli piedalījās Latvijas Entuziastu hokeja līgas čempionātā, bet jau otro gadu Bauskas klubs spēlē LCHL. Spēlējām arī ZAHL līgā, bet nolēmām startēt tikai vienā turnīrā. LCHL mums ir izdevīgāki noteikumi gan no spēlētāju pieteikšanas pozīcijas gan hokeja halles pieejamībā un citiem ar organizatoriskajiem jautājumiem saistīti punkti. Šī sezona mums bija labvēlīga gan spēļu iznākuma ziņā, gan arī iztikām bez traumām.»
 
«Skatīsimies kā beigsies «play-off» cīņas. Tad arī domāsim, kurā līgā startēt. Katru gadu vasarā sanākam kopā un lemjam par kluba jaunās sezonas plāniem un mērķiem.»
 
HK «Bauska» komandai Veterānu 2.līgā zelts. Tās kapteinis un rezultatīvākais spēlētājs Raivo Gruzda (9+5) ar komandas rezultātu ir apmierināts. «Protams, vienmēr var gribēt nospēlēt labāk, bet jau pirmajā gadā izcīnīt medaļas ir atzīstams rezultāts.» 
 
LCHL Amatieru līgas turnīra rezultatīvākais spēlētājs - Didzis Lukšis (attēlā) «Bauska»
 
LCHL Amatieru līgas labākais turnīra vārtsargs - Normunds Zvaigzne (attēlā) «Bauska»
 
 
HK «Bauska» spēlētāju statistika HK «Bauska» LCHL Amatieru līgā
 
Pozīcija
Vārds
Uzvārds
Vārti
Piespēles
Punkti
U
Didzis
Lukšis
17
19
36
U
Renārs 
Šeiners (otrais līgā)
16
10
26
U
Artis 
Dīcmanis (piektais līgā)
5
21
26
U
Gatis 
Lazda (septītais līgā)
12
10
22
U
Kaspars 
Trasūns 
8
12
20
U
Mārtiņš 
Tihanovs 
8
10
18
U
Gatis 
Feldmanis 
7
10
17
U
Toms 
Krumpāns 
5
8
13
U
Uldis 
Kreigers 
3
9
12
U
Aldis
Bičevskis
5
6
11
U
Jānis 
Karūss 
4
6
10
A
Aivars 
Duklavs
3
7
10
A
Didzis 
Domokējevs 
0
9
9
U
Mareks 
Matuzonis
6
1
7
A
Kristaps 
Ozols
5
2
7
A
Valentīns 
Ņikaņins 
0
5
5
U
Oļegs 
Arsjeņtjevs 
0
3
3
V
Aigars 
Grīnbergs
0
2
2
U
Oļegs
Arseņtjevs
1
0
1
U
Kaspars 
Ķiģelis 
1
0
1
U
Kalvis 
Bernauts 
1
3
1
A
Māris 
Lasmanis 
1
0
1
V
Normunds 
Zvaigzne
0
1
1
G
Normunds
Zvaigzne
0
1
1
A
Ingus 
Panteļejevs 
 
 
 
U
Zigmārs 
Smeters 
 
 
 
U
Jānis 
Klabis
 
 
 
A
Didzis 
Bonāts 
 
 
 
U
Raimonds 
Bitins
 
 
 

avots: lchl.lv

foto: lchl.lv

 

Bauskas hokejistiem zelta medaļas LCHL regulārajā čempionātā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija