Bauskas jaunie basketbolisti triumfē Zviedrijā

2014-06-06 13:37

    Goteburg Basketball Festival – šādi saucas lielākais jaunatnes basketbola turnīrs Eiropā, no kura nesen kā atgriezušies Bauskas jaunie basketbolisti U11 un U14 vecuma grupā. Turnīrs norisinājās Zviedrijā, no 29.maija līdz 1.jūnijam ,un uz to ieradās komandas no Vācijas, Somijas, Lietuvas, Krievijas, protams, mājinieki zviedri un arī no tādas attālas zemes kā Indonēzija.

    Bauskas U14 komanda aizkļuva līdz 1/4finālam, kurā zaudējums ar 8 punktu starpību komandai, kura arī kļuva par čempioniem šajā turnīrā. Kā atzina komandas treneris Juris Ojāru, tad zaudējums ļoti sāpīgs: „Domāju, ka patraucēja 1/8fināla pārliecinošā uzvara ar 20 punktu starpību.” Kopumā treneris ir ļoti apmierināts ar komandas sniegumu un augstu novērtē komandas parādīto spēles kvalitāti pret citu valstu basketbolistiem. „Ir iegūta ļoti liela pieredze gan spēlētājiem, kuriem bija iespēja doties uz svešu zemi, izjust ārpus Latvijas basketbolu, kā arī man kā trenerim,” tā Juris Ojāru.

    Jaunākie, U11 basketbolisti, mājās atgriezās ar čempiona titulu! 11 komandu konkurencē tika izcīnīta pirmā vietā un uzvarēti visi pretinieki, kuri stājās pretī baušķeniekiem ceļā uz zelta medaļu un kausu. Protams, ka komandas treneris Māris Šekavs par komandas sniegumu var justies gandarīts. Viņa trenētā komanda aizvadīja pārliecinošu spēli, demonstrējot basketbolu, par kuru brīnījās citi treneri, jautādami, kā notiek treniņu procesi Latvijā un nemitīgi veltīja uzslavas par sasniegto rezultātu baušķeniekiem. U11 komandas rindās par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Kristers Masinskis.

 

Rakstu sagatavoja – A.Dulbe

Bauskas jaunie basketbolisti triumfē Zviedrijā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija