Bauskas jaunie basketbolisti triumfē turnīrā Zviedrijā

2017-05-23 16:23

Bauskas novada jaunie basketbolisti, kuri dzimuši 2003. un 2004. gadā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā piedalījās un uzvarēja starptautiskajā basketbola turnīrā «Lampe Challenge.»

Basketbola turnīrs tiek rīkots no 2005.gada par godu Maciej Lampe, kas ir pirmais zviedru basketbolists, kurš spēlējis NBA (Nacionālā basketbola asociācija) četros klubos, bijis jaunākais basketbolists, kas 15 gados debitējis Eirolīgā un spēlējis vairākos vadošos Eiropas basketbola klubos, informē Bauskas bērnu un jauniešu sporta skolas (BJSS) metodiķis Māris Šekavs.

Tieši Māris vadīja Bauskas U-14 vecuma grupas komandu, kura triumfēja savā vecuma grupā. Mūsu basketbolisti mājās atgriezās 22.maijā. Jaunie censoņi grupu spēlēs cīnījās ar mājiniekiem «Hammarby Basket», kurus uzvarēja ar 52:31, bet «Taby Basket» pārspēti ar 51:26. Finālā latvieši arī cīnījās pret zviedru BK«Jarva» un arī tika svinēta uzvara - 69:35. Turnīra labākā spēlētāja balvu izcīnīja Alens Andrejevs, bet spēļu labākā spēlētāja balvas tika piešķirtas Eduardam Gekam, Ralfam Brazauskim, un Robertam Smilgam.

«Bauskas BJSS U-13» basketbola komandā spēlēja –
Komandā spēlēja Alens Andrejevs, Daniels Brazjuļs, Arnolds Fridrihsons,  Kristians Lauva, Eduards Geks, Ričards Kalinka, Raimonds Lavenieks, Ralfs Brazauskis, Roberts Smilga, Henrijs Obolēvičs, Dāvis Karļuks. Treneris – Māris Šekavs.

Basketbola treneris Māris Šekavs:

-Ar rezultātiem esmu apmierināts. Sacensībās kopumā piedalījās 82 komandas 14 vecuma kategorijās. Turnīrs kopumā bija organizēts ļoti labi, katrai vienībai tika piekomandēts savs transports, kas aizveda uz spēļu zāli un atpakaļ, dzīvošana un ēdināšana bija kvalitatīva un atbilstoša mūsdienu prasībām.
 
 
Bauskas U-13  vecuma grupas jaunie censoņi trenera Juris Ojaru vadībā turnīra ietvaros ar 67:12 uzvarēja «KFUM Geteborg», bet «Hammarbu Basket» tika pieveikts ar 59:39. Finālā Bauskas sporta skolas basketbolisti ar rezultātu 57:29 svinēja pārliecinošu uzvaru pār Tukuma sporta skolas spēlētājiem.
Kategorijā labākais spēlētājs balvu saņēma Arvis Sūna, savukārt spēles labākā spēlētāja godalgas ieguva Kaspars Pīpiņš, Aleks Simsons un Kristers Vējš.

«Bauskas BJSS» U-14 basketbola komandā spēlēja –

Aleks Simsons, Anžejs Petkovičs, Arvis Sūna,Edvards Sniedzītis, Emīls Polovka, Hardijs Mankevičs,Kaspars Pīpiņš, Kristers Vējš, Mariuss Moļņiks, Nils Rets Slakteris, Ralfs Bēka, Rihards Rācenājs un Sems Patriks Paļulos. Treneris – Juris Ojāru.

Bauskas jaunie basketbolisti triumfē turnīrā Zviedrijā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija