Bauskas jauniešiem trīs uzvaras pret SK Babīti

2013-01-20 19:40

Šodien Latvijas Jaunatnes čempionāta ietvaros spēles aizvadīja Bauskas BJSS U12, U14 un U16 komandas, pretiniekos stājoties SK Babītes šo pašu grupu pārstāvjiem. Visas trīs vecuma grupas SK Babītei neatstāja, nekādas cerības un  Bauskas florbolisti visās trijās vecuma grupās izcīnīja pārliecinošas uzvaras. 

U12

Vispirms laukumā devās jaunāko grupu pārstāvji  U12. Šajā spēlē ar rezultātu 8-4 Bauska izcīnīja uzvaru pār SK Babīti. Pirmais periods ar minimālo 2-0 mājinieku labā. Otrajā periodā pretiniekam izdodas panākt izlīdzinājumu, un rezultāts jau 2-2. Taču Bauskas florbolisti atjauno pārsvaru, un perioda beigu signāls liecina par 5-2 mājinieku labā. Trešajā periodā Bauska turpina dominēt un pelnīti izcīna uzvaru ar rezultātu 8-4 .

U14

Šīs grupas Bauskas spēlētāji pretinieku apstrādāja viss pamatīgāk. Graujoša uzvara pār pretinieku ar rezultātu 16-3. Pirmajā trešdaļā parliecinoši iegūstot sešu vārtu pārsvaru, Bauska periodu uzvarēja ar 7-1. Otrajā periodā vārtus gūst tikai Bauskas BJSS spēlētāji un rezultāts liecina par graujošo 12-1. Vieni vārti šajā periodā tika gūti skaitliskajā mazākumā. Trešajā periodā Bauskas jaunieši turpināja palielināt apgriezienus. Visā spēlē Bauskai pārliecinoša uzvara ar rezultātu 16-3.

U16

Arī šajā vecuma grupā SK Babīte pienācīgu pretestību izrādīt nespēja. Bauskas BJSS komandai pārliecinoša uzvara ar rezultātu 13-1. SK Babīte savus vārtus guva jau pirmajā periodā, kuri arī izrādijās vienīgie šīs komandas vārti šodien. Pēc pirmā perioda rezultāts 6-1. 

Pēc pirmā perioda apgriezieniem un vārtu birumiem, otrais šīs spēles periods zīmīgs ar...diviem noraidījumiem un viss! Abas komandas nespēja gūt vārtus. Šajā periodā komandas apmainijās ar divu minūšu sodiem. 

Trešais periods pilnīgs pretstats otrajam. Spēli pilnībā kontrolēja Bauskas florbolisti un perioda garumā bumbiņa 7 reizes lidoja SK Babītes vārtos. Beigu rezultāts 13-1 par labu Bauskas BJSS.

 

Rezultatīvākie Bauskas BJSS U12 rindās- 

Kristaps Laugalis  3+1

Patriks Trasūns  2+1

Renārs Velhoviks  2+0

 

Rezultatīvākie Bauskas BJSS U14 rindās-

Romualds Paulovičs  5+4

Emīls Čekovskis 5+0

Rūdols Brikmanis 0+3

Ralfs Rūdolfs Meimers 3+0

 

Rezultatīvākie Bauskas BJSS U16 rindās- 

Rolands Kovaļevskis 3+6

Valdis Vāvers 4+3

Aivis Barkovskis 5+2