Bauskas novada volejbola čempionāta finālspēlēs piedalās Latvijas čempionāta medaļu ieguvēji

2016-05-17 16:35


I vieta - komanda «Vecumnieki»

 
Turnīra izšķirošajās spēlēs par medaļām komandām pievienojās novadu volejbolisti, kuri šogad izcīnīja medaļas Latvijas čempionātā.

Bauskas novada atklātā volejbola čempionāta četras spēcīgākās komandas aizvadītās nedēļas beigās izspēlēja izšķirošos mačus sadalot medaļu komplektus un uzvarētāju kausus.

Pēc regulārā čempionāta viena apļa izspēles noskaidrojās, ka par godalgotajām vietām cīnīsies abas Vecumnieku novada komandas, «Mežotne I» un «Rundāle».

Pusfinālā «Vecumnieki I» pārspēja rundāliešus, bet «Vecumnieki II» piekāpās mežotniešiem.

Spēlē par trešo vietu savā starpā tikās «Rundāle» un Vecumnieku novada otrā komanda. Ar rezultātu 3:1 pārāki bija pirmie.


II vieta - komanda «Rundāle»

Finālā ar tādu pat rezultātu uzvarēja un par čempioniem kļuva vienības «Vecumnieki» spēlētāji, kuri uzvarēja «Mežotne I».

II vieta - komanda «Mežotne»


Izšķirošajās cīņās komandas piesaistīja spēcīgākos Bauskas, Rundāles un Vecumnieku novadu volejbolistus.
Vecumnieku vienībai palīdzēja tādi «smagsvari» kā Andris Zadovskis, kurš nesen kā ieguva Latvijas volejbola čempionāta sudrabu «Poliurs/Ozolnieki» saastāvā un Latvijas volejbola izlases spēlētājs Aivars Petruševics.

Savukārt mežotniešiem palīdzēja Valters Ramma no Mežotnes, kurš pirms pāris gadiem kļuva par Kipras čempionu,  bet «Rundāles» komandas sastāvu pastiprināja Latvijas čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Kārlis Volodins no «Biolars/Jelgava» vienības.

Sacensību galvenais tiesnesis Guntis Mašinskis uzteic spēlētājus par augsto meistarības līmeni. «Fināla cīņām  jābūt augstā kvalitātē, tāpēc ir tikai apsveicami, ja vietējā čempionātā piedalās un spēlē augstākā līmeņa spēlētāji.»

Foto: Jānis Plūme
 

Bauskas novada volejbola čempionāta finālspēlēs piedalās Latvijas čempionāta medaļu ieguvēji

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija