Bauskas U18 florbola komanda pārliecinoši iesoļo pusfinālā

2015-04-16 12:09
 Latvijas florbola jaunatnes čempionātā U18 vecuma grupā, «Bauskas BJSS» florbola komanda uzvarēja desmit no 11 regulārā čempionāta spēlēm, kā arī pārliecinoši pārspēja komandu «Kurši» ceturtdaļfināla mačos.
 
Bauskas komanda apliecināja savu dominanci visa čempionāta garumā. Izcīnītas desmit uzvaras pamatlaikā un reizi gūts panākums pēcspēles soda metienos, bet nenozīmīgs tehniskais zaudējums baušķeniekiem piešķirts par neierašanos uz spēli pret pēdējā vietā esošo FK «Ogres Vilki» komandu Tiesa, pirmo vietu čempionātā baušķenieki jau bija nodrošinājuši.
 
 «Bauskas BJSS» vienības vārtu attiecība pēc regulārā čempionāta spēlēm ir +44, kas ir labākais rādītājs čempionātā. Komandas spēlētāji guvuši 94 vārtus, bet ielaiduši 50.
 
Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā, jeb ceturtdaļfinālā, Bauskas komanda sacentās ar «Kurši» vienības florbolistiem. Pirmajā spēlē Liepājā baušķenieki pārspēja savus pretiniekus ar 14:6, bet 15. aprīlī spēlējot mājās, Bauskas komanda atkārtoti pārspēja  savus pretiniekus ar rezultātu 16:9.
 
Pēc nospēlētajiem diviem mačiem, izslēgšanas spēlēs «Bauskas BJSS» komandā rezultatīvākie spēlētāji ir Aivis Barkovskis ar septiņiem gūtiem vārtiem un tik pat rezultatīvām piespēlēm (7+7,) Rolands Kovaļevskis — 5+6, Romualds Paulovičs — 6+3 un Ņikita Maksurovs — 1+7.
 
Čempionāta pusfinālā baušķeniekiem pretī stāsies «FS Mastters/Ulbroka» — «Valmieras BSS» komandu pāru uzvarētāji. Pirmajā mačā ulbrokieši uzveica valmieriešus ar 6:7, bet atbildes mačs notiks 21. aprīlī.
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Bauskas U18 florbola komanda pārliecinoši iesoļo pusfinālā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija