Bauskas U18 pagarina uzvaru sēriju. U14 zaudējums

2013-11-25 22:14

    SN „ Mēmele” 25.novembrī  savā starpā tikās „ Bauska BJSS” komanda  pret vienību no Liepājas „ Kurši” U18 un U14 vecuma grupā. U18 baušķenieki turpina savu uzvaras gājienu un pretinieki tiek pārspēti ar rezultātu 5-2, savukārt U14 komanda spēles galotnē atzīst „Kurši” pārākumu ar 4-6.

    U14 jaunieši spēli aizvadīja ļoti labi. Komandas cīnijās līdzvērtīgi, vien spēles beigās noraidījumi liedza pacīnīties par uzvaru baušķeniekiem un viesiem no Liepājas izdodas izmantot savas izdevības gūstot uzvaru spēles beigās.

U14 „Bauska BJSS”  komandā punktus izcīnīja-

Kristaps Laugalis 2+1

Jānis Reinis Lībietis, Ronalds Bēmanis 1+0

Ralfs Rūdolfs Meimers, Artūrs Barkovs, Valts Smilga 0+1

 

    U18 turpina nevainojami. Mājinieki ātri izvirzās vadībā pēc Rolanda Kovaļevska metiena. Pāris minūtes vēlāk Rolands precīzi piespēlē Aivim Barkovskim, kurš panāk jau 2-0. Bauškeniekiem palielināt pārsvaru palīdz „Kurši” komanda, kuri trešos vārtus zaudē raidot bumbiņu savos vārtos.

Spēles otrajā periodā vārtus gūst Valdis Vāvers. Lai arī baušķenieki uzbruka krietni vairāk, rezultāts nemainās un pēc trešdaļas 4-0 par labu „ Bauska” komandai.  

Spēles noslēdzošās trešdaļas sākums veiksmīgāks viesiem. Gūstot divus vārtus pēc kārtas, rezultāts kļūst 4-2, taču tas neko diži nemaina un gala vārds pieder „Bauska” komandas  florbolistam Rolandam Kovaļevskim, kurš raida bumbiņu jau tukšos vārtos. Beigu rezultāts 5-2 uzvar „ Bauska BJSS” vienība.

Rolands Kovaļevskis, kuram šodien divi vārti un divas piespēlē (2+2), uzskata, ka lielā mērā labajam komandas sniegumam pamatā ir spēles vīriešu virslīgā.

„Pirmajai maiņai jau otrais gads virslīgā un domāju , ka izšķirošos brīžos varam nospēlēt ar prātu , pieturēt bumbiņu. Šeit ir vieglāk spēlet nekā VV (vīriešu virslīgā). Varam mācīties, trenēties spēles apstākļos. Kā jau treneris mums teica, spēlējam +/- labi , bet ir , tomēr lietas pie kurām mums vēl daudz jāstrādā.”, stāsta Rolands.

Bauškeniekiem šis bija ceturtais panākums tik pat spēlē, kas ļauj ieņemt pārliecinoši pirmo vietu visā čempionātā.

A divīzijā, kurā spēlē baušķenieki tuvākajam sekotājam „ FS Masters/ Ulbroka” šobrīd 6 punkti trīs aizvadītajās spēlēs.

B divīzijas grupas līderim „Lielvārde” komandai iekrāti 10 punkti četrās aizvadītajās spēlēs.

Rezultativitātes punktus FK „Bauska” rindās izcīnīja-

Rolands Kovaļevskis 2+2

Valdis Vāvers, Aivis Barkovskis 1+0

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

 

 

 

 

 

Bauskas U18 pagarina uzvaru sēriju. U14 zaudējums

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija