Bauskas U18 saplosa kārtējo pretinieku

2013-11-27 22:17

    Savu uzvaras gājienu turpina „Bauskas BJSS” U18 florbola  komanda, kura šovakar 27.novembrī  SN „Mēmele” uzvarēja komandu „KNSS” ar rezultātu 6-1.

    Spēles sākums pieticīgs. Spēlētāji cenšas darboties individuāli, kas nedod rezultātu un līdz ar to spēle nevedas. Neskatoties uz, ne tik kvalitatīvo pirmo trešdaļu, Ņikita Maksurovs atklāj spēles rezultātu izvirzot baušķeniekus vadībā. Pretinieki neizmanto iespēju izlīdzināt rezultātu ar soda metienu, un pēc trešdaļas 1-0 par labu „Bauskai”.

 Grožus savās rokās baušķenieki pārņem otrajā trešdaļā. Sākot darboties daudz precīzāk, vairāk saspēlējoties, tiek sasniegts vēlamais rezultāts. Tiek gūti trīs vārti un rezultāts 4-0. Precīzi met Valdis Vāvers un divi raidījumi Rolanda Kovaļevska kontā.

Spēles noslēdzošajā trešdaļā baušķenieku pārsvars palielinās līdz sešu vārtu starpībai. Dinārs Vaitaitis un Valdis Vāvers met precīzi, pēc Ņikitas Maksurova un Aivja Barkovska piespēlēm. Viesi goda vārtus gūst spēles izskaņā, spēlējot vairākumā.

Baušķeniekiem piektā uzvara turnīrā un stabila līdera pozīcija.

Nākamo spēli „Bauskas BJSS” komanda aizvadīs viesos, 29.novembrī dodoties uz Rīgas Olimpisko centru, kurā baušķeniekus uzņems „FS Masters/Ulbroka” komanda.

 

Rakstu sagatavoja - A.Dulbe

 

Foto: E.Gruncka

Bauskas U18 saplosa kārtējo pretinieku

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija