Bauskas ūdens motosporta komandai 1.vieta Jēkabpilī

2015-08-10 10:41

 

Sestdien, vienā no karstākajām dienām Latvijā, 8.augustā Jēkabpilī norisinājās pilsētas svētki un 4. Latvijas atklātais čempionāts ātrumlaivām. Tajā piedalījās sportisti gan no Latvijas, gan Lietuvas, gan Igaunijas. Vissīvākā konkurence bija jauniešu laivu klasēs.

GT-15 laivu klasē sacentās 6 braucēji. 2.vietu izcīnīja Miks Zaharčenoks. Nils Slakteris, kurš pirmo braucienu nobrauca kā pirmais, taču, kļūdoties otrajā braucienā un neapbraucot boju, kā rezultātā ieguva pēdējo vietu, kopvērtējumā izcīnīja godpilno 3.vietu un savu pirmo kausu šajā sezonā.

JT - 250 laivu klasē par kausiem cīnījās 8 sportisti. Godpilno 1.vietu izcīnīja sportiste Endija Zaumane. Laura Lakovica - Lakoviča šoreiz nevarēja cīnīties par vietām uz pjedestāla, un kopvērtējumā izcīnīja 5.vietu.

T - 550 laivu klasē 1.vietu pārliecinoši izcīnīja Dmitrijs Aņikējevs, nobraucot visus trīs braucienus kā pirmais.Tehniskas ķibeles šoreiz Reinim Paeglem , tapēc šoreiz 3.vieta.

S - 550 laivu klasē 1.vietu izcīnīja Kristaps Paegle,uzvarot visus braucienus . 2.vietu ieguva Jānis Sējāns, komandai iegūstot vērtīgus punktus.

OSY - 400 laivu klasē konkurence nebija liela, taču godpilno 2.vietu ieguva braucējs Viesturs Lācis.

FR - 1000 laivu klasē uzvaras laurus plūca vienīgā šīs laivu klases sieviešu kārtas pārstāve Ieva Millere. Ievai radās nelielas tehniskas ķibeles,taču tas neliedza izcīnīt 1.vietu. Japiemin ka daudzi FR-1000 braucēji bija devušies uz Eiropas čempionāta posmu - Vācijā Biterfildē.

Komanda - tas ir spēks, tieši tāpēc Mēmeles Sports var lepoties ar saviem braucējiem, kuri cīnās par uzvarām neatkarīgi no laikapstākļiem un komandu kopvērtējumā izcīnīja 1.vietu. Mēmeles Sports komanda izsaka lielu pateicību par atbalstu Riga Powerboat team, Bauskas domei, Decallab.eu , Rekords.lv, RDS Silver servisam , kā arī mūsu mehāniķiem,līdzjutējiem, kuri, neskatoties uz karstajiem laikapstākļiem, spēja atbalstīt komandu, kas arī atbalsojās ar labiem panākumiem. Detalizētus rezultātus par šo posmu iespējams apskatīt Rezultātu sadaļā.

 

Rakstu sagatavoja: Ance Anete Buka

 

 

Bauskas ūdens motosporta komandai 1.vieta Jēkabpilī

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija