Baušķenieki izcīna medaļas pasaules un Eiropas čempionātā ūdensmotosportā

2017-08-15 17:03
Svētdien, 13. augustā, Ungārijā, Dunaūjvārošā, noslēdzās Eiropas un pasaules čempionāti ūdensmotosportā «Formula Future». 
Latvijas izlase ar treneriem.
Foto: No albuma.
Sacensībās, kurās Latvijas izlasi pārstāvēja arī Bauskas komandas «Mēmeles sports» braucēji, kopskaitā tika izcīnītas 11 medaļas, liecina Latvijas Ūdensmotosporta federācijas (LUMSF) rīcībā esošā informācija.
Pasaules čempiona trešās klases titulu izcīnīja mūsu Nils Slakteris, ceturtajā klasē baušķeniecei Laurai Lakovičai-Lakovicai otrā vieta, bet Kristeram Manginam trešā vieta.
Baušķenieks Nils Slakteris izcīna čempiona titulu.
Foto: No albuma.
 
Pirmajā klasē Ralfam Zaharčenokam trešā vieta, delfīnu klasē trešo vietu izcīnīja Otto Varkalis. Latvijas izlase kopvērtējumā pasaules čempionātā ieguva trešo vietu.
Vēl labāki rezultāti un sešas medaļas izcīnītas Eiropas čempionātā. Uzvarētāja titulu delfīnu klasē izcīnīja Miks Lazarenoks, savukārt Ralfs Zaharčenoks triumfēja pirmajā klasē, bet Nils Slakteris bija nepārspēts trešajā klasē. Kristers Mangins ierindojās otrajā vietā ceturtajā klasē, bet Laura Lakoviča-Lakovica trešajā vietā. Trešā vieta arī Elīzai Lakovičai-Lakovicai trešajā klasē. Komandu vērtējumā Latvijas izlasei augstā otrā vieta.
Latvijas izlasē bija 11 braucēji no četriem Latvijas klubiem – «Jūrmala Racing Team», Liepājas «UPB Energy», Alūksnes «Nord Ost» un Bauskas «Mēmeles sports».

LUMSF prezidents Atis Slakteris:

- Esmu ļoti priecīgs un lepns par sasniegumiem šajās sacensībās. Tas nozīmē, ka Latvijas ūdensmotosportam ir nākotne, jo aug spēcīga maiņa pašreizējiem braucējiem, kas arī turpmāk nesīs Latvijas vārdu pasaulē. Mūsu jaunie sportisti, neskatoties uz mums nepierasto karstumu, kad termometra stabiņš brīžiem sasniedza +37 grādus, pierādīja, ka spēj rīkoties atbilstīgi situācijai un pārliecinoši demonstrēt treniņos apgūto. Atstājot aiz sevis tādas ūdensmotosporta lielvalstis kā Vācija, Apvienotie Arābu Emirāti, Čehija un pat Krievija, esam radījuši pasaules ūdensmotosporta sabiedrības interesi par savām treniņu metodēm un ūdensmotosportu Latvijā. Par to paldies visiem Latvijas ūdensmotosporta entuziastiem.
Latvijas izlasi sacensībām sagatavoja treneri Reinis Paegle, Aldis Lakovičs-Lakovics un asistente Elīna Mazule

Baušķenieki izcīna medaļas pasaules un Eiropas čempionātā ūdensmotosportā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija