Baušķenieki sīvā un aizraujošā cīņā piekāpjas Ķekavai

2013-11-22 23:19

Izbraukumā šovakar, 22.novembrī ,devās Bauskas florbolisti, kuri viesojoties Ķekavā ,tikās ar vietējo „Ķekava” komandu. Līdzvērtīgā cīņā tikai pašā spēles galotnē baušķeniekiem tomēr nācās atzīt mājinieku pārākumu ar rezultātu 9-7.

Spēles pirmajā trešdaļā tiek gūti tikai vieni vārti. Precīzs raidījums padodas Pēterim Mazikam no komandas „Bauska”.

Ļoti rezultatīva un aizraujoša padodas otrā trešdaļa. Mājinieki vispirms atspēlējas un izvirzās vadībā ar 2-1. „Bauska” atspēlējas, taču „Ķekava” ikreiz atgūst vadību. Četras reizes šajā periodā „Bauska” atspēlējas un izlīdzina rezultātu. Periodā lieliski darbojas Gints Velmunskis, kurš ne tikai izlīdzina rezultātu (5-5), bet  arī ar minūtes intervālu gūst savus trešos vārtus periodā un ejot pārtraukumā nodrošina baušķeniekiem viena vārta pārsvaru. 5-6 pēc spēlētām 40 minūtēm.

Neveiksmīgie trešie periodi baušķeniekus turpina vajāt. Zaudējums trešdaļā ar 4-1 un visā spēlē ar 9-7. Vienīgos vārtus trešdaļā gūst Rihards Mallons pēc Ginta Velmunska piespēles. Spēles beigās vārtsargs tika mainīts pret sesto laukuma spēlētāju, taču šoreiz tas nelīdzēja un tiek piedzīvots ceturtais zaudējums ,līdz šim 11 aizvadītajās spēlēs.

Kā atzina Ingus Panteļejevs, „FK Bauska” galvenais treneris, komanda cīnījās godam un uzvarai pietrūka pavisam nedaudz.

„Neizpildījām pietiekoši labi mūsu spēles plānu. Pirms spēles komandai devu trīs norādījumus- neļaut mest aizsargiem no ārienes, nosegt vārtu priekšu un ātri atbildēt ar pretuzbrukumiem,” stāsta treneris.

„Apmēram 5 no 9 gūtajiem vārtiem pretinieks guva tieši metot no distances. Vārtu priekšā burzma un bumbiņa atrod ceļu vārtos. Vārtsargu vainot arī nebūtu korekti. Elvis nostāvēja lieliski pirmo trešdaļu, tiesa, nedaudz "baterijas nosēdās" spēles beigās, taču sniegums bija labs. Kopā atvairīja pie 50 metieniem. Darba viņam pietika,” turpina Ingus.

Neskatoties uz ielaistajiem deviņiem vārtiem ,treneris aizsardzību nenosoda. „Jā, protams, deviņi ielaistie vārti ir daudz, bet jāsaka, ka rupjas kļūdas aizsardzībā nebija. Iemetām paši septiņus. Pietrūka nedaudz,” stāsta treneris.

„Šodien arī nepalīdzēja Pēteris Zeltiņš. Viņam no iepriekšējās spēles problēmas ar ribām. Nevar zināt, kā būtu, ja viens no komandas līderiem šodien būtu laukumā. Varbūt uzvarētu ar 9-10, to nevar zināt, kā būtu”, sarunu nobeidz treneris.

Labākais spēlētājs „FK Bauska” rindās- Gints Velmunskis

Ar rezultativitāti baušķenieku komandā izcēlās-

Gints Velmunskis 3+1

Toms Niedre 1+1

Ģirts Laugalis 0+2

Pēteris Maziks, Rihards Mallons, Andis Levītis 1+0

Edgars Liepa 0+1

 

Nākamo cīņu baušķenieki aizvadīs mājās, 24.novembrī, SN „Mēmele” ,uzņemot viesus no Madonas. Spēles sākums plkst. 14:00.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Baušķenieki sīvā un aizraujošā cīņā piekāpjas Ķekavai

flors

janka | 2013-11-23

Žēl ka komandas līderis ir traumēts,spēle izskatījas ļoti laba,prieks par Gintu. Lai komandai veicas,,,,,,,,,,

Jauna diskusija