Carnikavā Bauskai otrais zaudējums turnīrā

2013-12-03 13:56

Vakardien,3.decembrī , Latvijas basketbola 3.līgas (LBL3) turnīrā izbraukuma spēlē devās „Bauskas BJSS”  komanda. Baušķeniekus uzņēma komanda „Carnikava”, kura arī guva uzvaru šajā spēlē ar rezultātu 75-54. „Bauska” komandai šī bija otrā neveiksme deviņās aizvadītajās spēlēs turnīrā.

Baušķeniekiem pirmajā ceturtdaļā izdodas iekrāt vien 11 punktus un tiek zaudētas pirmās desmit minūtes ar 18 pret 11.

Otrā ceturtdaļa samērā veiksmīgāka. Iemetam 17 pret pretinieka 20. Pēc pirmā puslaika 38-28 par labu „Carnikava” komandai.

Spēles turpinājumā nekas kardināls nemainās. Trešā ceturtdaļa zaudēta ar 19-15 un ceturtā ceturtdaļa ar 18-11. Spēles beigu signāls liecina 75-54 par labu „Carnikava” vienībai.

Lielākais klupšanas akmens šajā spēlē varētu būt metienu precizitāte. No izmestajiem 23 trīs punktu metieniem realizēti tika 2! Jāuzteic, ka laukums šajā zālē, kurā spēlēja ,ir mazāks nekā standarta laukums. Iespējams ,tas ietekmēja spēlētāju sniegumu.

Kā sportsbauska.lv pastāstīja Juris Ojāru, spēlējošais „Bauskas BJSS” treneris, tad galvenais zaudējuma iemesls bija neprecizitāte un mazais laukums.

„Spēlei gatavojāmies kā ierasts, neko nemainījām. Aizbraucām uz spēli un ieraugot laukumu, jau psiholoģiski nejutāmies labi. Laukums mazāks, gluži kā mūsu laukums stadionā. Viņi pieraduši spēlēt tādā laukumā, mēs nē. Šāda izmēra zālē visa spēle notiek ļoti cieši un saņemot bumbu, uzreiz klāt ir spēlētājs, jo reāli vienkārši nav vietas ,kur izvērsties. Izkombinēt jau izdevās, bet tad nākamā problēma- nevaram iemest,” stāsta treneris.

„Iesildoties nelikās, ka ar precizitāti būs problēmas, jo visiem krita iekšā. Spēlē pavisam cita aina. Realizācijas procents ļoti slikts. Nezinu, kāpēc tā. Iespējams, vienkārši nepaveicās,” tā Juris Ojāru.

 

„Bauskas BJSS” komandā Ivaram Zemītim labākie rādītāji, iekrāti 17 punkti, 8 atlecošās bumbas.

Renārs Rupkus 13 pts., 4 atl.b.; Dāvis Kravalis 10 pts., 5 atl.b.; Edgars Markūns 7 pts. 3 atl.b; Toms Vilks 5pts., 4 atl.b.; Mārtiņš Rūgums 3pts.

Šobrīd baušķenieki atrodas turnīra 4.vietā. Aizvadītajās 9 spēlēs ir izcīnītas 7 uzvaras un piedzīvoti tikai 2 zaudējumi.

 

Nākamā cīņa „Bauskas” komandai 12.decembrī, kad SN”Mēmele” viesosies komanda „Saulkrasti”. Spēles sākums plkst. 19:00.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Carnikavā Bauskai otrais zaudējums turnīrā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija