Ceturto reizi sezonā Bauska bez pūlēm uzvar Jelgavu

2015-03-16 16:33

Florbola kluba (FK) «Bauska» florbolisti nedēļas nogalē devās pēdējā «Elvi» florbola līgas pārspēļu izbraukuma spēlē sezonā. Tiekoties ar līgas pastarīšiem «Jelgavas novads» komandu baušķenieki uzvarēja mačā ar 4:10.

Jelgavā FK «Bauska» komanda noslēdza četru spēļu izbraukuma sēriju, kurā vienībai divas uzvaras un divi zaudējumi. Vispirms pirmo reizi septiņu cīņu laikā zaudējums pret «Ķekavas Bulldogs» komandu ar 10:8, kam sekoja panākums pret Talsiem ar 7:10. Zaudējuma garša izjusta Stalbē, pret vietējo «Pārgauja» komandu 14:12, bet pēdējā mačā uzveikti jelgavnieki ar 4:10.

Uz spēli Jelgavā, Bauskas komanda devās bez vairākiem komandas spēlētājiem, kā tas jau ir ierasts šajās pārspēlēs. Spēles pirmās trešdaļas vidū minūtes laikā viesi guva divus vārtus izvirzoties vadībā ar 0:2, bet tad sekoja kas negaidīts. Mājinieki pus otras minūtes laikā guva trīs vārtus un jau vadībā ar 3:2 bija Jelgavas komanda. Jāsaka, ka FK «Bauska» komandas vārtsargs Reinis Kirilko vārtos darbojās ne visai pārliecinoši, tiesa, mača turpinājumā viss mainījās.

Sakārtodami spēli baušķenieki miegaino mača sākumu nomainīja pret uzbrūkošu florbolu atlikušo divu periodu garumā. Vispirms otrās trešdaļas laikā Bauskas komandas spēlētāji guva četrus vārtus panākdami vadību 3:6. Tik pat vārtus viņi guva arī pēdējo 20 minūšu laikā un uz tablo jau vēstīja 3:10 baušķenieku labā. Reinis Kirilko pēc neveiksmīgi aizvadīta pirmā perioda, atlikušos divus aizvadīja ļoti labi. Viņš kapitulējot vēl tikai vienreiz, pašā spēles noslēgumā ielaižot vārtus skaitliskajā mazākumā.

 

Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandā guva —

Toms Niedre 1 + 4

Pēteris Zeltiņš 2+2

Aivis Barkovskis 2+0

Kristaps Namiķis 2+0

Valdis Vāvers, Rolands Kovaļevskis 1+1

Dinārs Vaitaitis 1+0

Ņikita Maksurovs 0+1

 

Labākā spēlētāja balva Bauskas komandā — Tomam Niedrem.

 

FK «Bauska» komandas treneris Ingus Panteļejevs par spēli.

«Grūti ko teikt pēc spēles ar šādu pretinieku. Pirmajā periodā nebijām pamodušies, taču turpinājumā viss nostājās savās vietās. Praktiski jebkura čempionāta komanda ir individuāli, tehniski, fiziski un visādi citādi spēcīgāka par jelgavniekiem, tur nav ko slēpt. Tā tas ir.»

 

«Domāju, ka pretinieks pats nospēlēja vājāk, nekā mūsu pēdējā tikšanās reizē.»

 

Nākamā pirmspēdējā spēle čempionātā Bauskas komandai mājās, 21. martā pret «Ķekavas Bulldogs» komandu.

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Ceturto reizi sezonā Bauska bez pūlēm uzvar Jelgavu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija